tuumis

Helmikuu

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja sir56 » 21.02.2014 16:21

Hei!
Tästä päivästä tulikin hyvin aurinkoinen, ja toivon sen vaikuttavan positiivisesti sekä omaan että meidän kaikkien mielialoihin...
Laitoin tähän myös kuvan iloksemme, mutta huomasin, että se tuli liian isona, olisi pitänyt pienentää, olen pahoillani.:roll:

Kuva
Siunausta elämänne jokaiseen päivään.
sipe
Avatar
sir56
 
Viestit: 10
Liittynyt: 11.02.2014 21:34

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja marja84 » 21.02.2014 18:32

En mie ny tiiä onko tuo kuva liian iso (erottaa paremmin) :D

Tänään alkoi viikon loma joten aikaa itselle ja osaksi perheellekin :)

Kohta starttaus vanhempien tykö yökylään... :)

Siunattua viikonloppua kaikille teille <3 :)
Keinuu tuulessa hiljalleen,lapseni pieni ja suloinen.
Kanssa enkelin etsiä saa, unta onnen rauhaisaa.

Helmassa tuulen pauhinan, unen saa hän rauhaisan.
Peittona siipi enkelin on lämmin, hento ja sortumaton.

-Marja- :)
Avatar
marja84
 
Viestit: 124
Liittynyt: 26.11.2013 15:13

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja eva » 21.02.2014 23:47

:o Kyllä tarkoitin, että SULOISESTI olette kirjoitelleet. Eikä mitään sisuskaluihin viittaavaa. :mrgreen:
Hyvää lomaa lomaileville ja kaikille muuten leppoisia aikoja.
Ilo, kun Hannaan saitte yhteyttä ja saitte ikävää lievittää.

Miten taas on loppuviikko? Miten se aika menee niin hurjaa vauhtia. Tosiaan toivon, ettei se niin nopeasti kuluisi.
Eilen yritin tehdä itselleni elämäni viimeistä mustaa mekkoa. Mies sanoi, että, onko jatkossa kirjavia? :)
Raamattupiirissä luimme Room 5 ja mietitytti jae 7. Se toisen puolesta kuoleminen.

Aino Suhola kirjoittaa maakuntalehdessämme: "Kansaa yritetään kaikin mahdollisin terveysterrorismin keinoin saada elämään pitkä elämä
ja sitten taivastellaan, kun ei ne kuole millään."
Minäkin taas lenkillä sain hyvät lukemat.

Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan. Room.8:31
Ollaan rohkealla mielellä ja Herran ilossa!
Siu, siu!! :D
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja rine » 22.02.2014 11:57

Tänään ikkunastani näkyy puuskaisen tuulen kinostamaa lunta, jota on sadellut aamuyöstä, ihmiset kulkevat pää kaulusten sisään vedettynä.
Toisin oli eilen, aurinko pilkisti pilven raosta, hanki kimmelsi oli keväistä, kun hiihdin rinta rottingilla, omaa lenkkiäni.
Ensi viikon olen lomalla, marjan tavoin.
Annukan terveiset ilahduttivat täälläkin, Hannalle halaukset.
Eva oli tuonut A.Suholan tuumailun, joka huvitti totuudellaan. :D
Teille jokaiselle Jeesuksen rakkaudellista läsnäoloa ja sylihoitoa.
Avatar
rine
 
Viestit: 1705
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja meju » 23.02.2014 09:49

Mitä näet
Kuva
2. Kor. 3:14
Mutta heidän mielensä paatuivat, sillä vielä tänäkin päivänä sama peite, vanhan liiton kirjoituksia luettaessa, pysyy poisottamatta, sillä vasta Kristuksessa se katoaa.
2. Kor. 3:15
Vielä tänäkin päivänä, kun Moosesta luetaan, on peite heidän sydämensä päällä;
2. Kor. 3:16
mutta kun heidän sydämensä kääntyy Herran tykö, otetaan peite pois.
2. Kor. 4:3
Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat

Hepr. 11:27
Uskon kautta hän jätti Egyptin pelkäämättä kuninkaan vihaa; sillä koska hän ikäänkuin näki sen, joka on näkymätön, niin hän kesti.

Joel 1:3
Kertokaa tämä lapsillenne, ja teidän lapsenne kertokoot sen lapsillensa ja heidän lapsensa tulevalle polvelle:


Huomenta evankelistat te rakkaat ilosanoman kertojat, olette heitä jotka omalta osaltanne olette vetämässä verhoa sivuun ja auttamaan ihmisiä Jeesuksen luokse joka voi peitteen poistaa sydämen päältä .
Näin tämän kuvan ja se puhutteli kuinka mekin voimme olla osaltamme täällä foorumissakin niitä jotka voivat sanoin kuvailla sitä mitä näkevät jo tässä ajassa verhon toiselle puolen. Aivan kuin Tiina ja Rine kertovat mitä ikkunoistaan näkvevät samoin jokainen näkee jotain sydämen ikkunasta tuonne näkymättömään maailmaan.

Pari päivää olenkin lähetellyt kirjoitukseni sinne verhon taakse syystä että klikkailin ties minne sepustukseni ja toisinaan jummitui tabletti just kun piiiiitkän stoorin kirjoittanut. Meinasin tehdä niinkuin tempperamenttinen pieni neiti mussukka että tabletti lentää hetkessä lattialle jos ei mieleisesti mene ja ilmeisesti tästä lennosta kone onkin viottunut .......... Flunssaa olen potenut viikon verran ja olotila on kuin vanha nainen rappiolla.....sellainenhan laulu soi yhteen aikaan radiossa. kyllä flunssa vie mielialankin matalalle ja ei mikään innosta ja kaikki näyttää niin värittömältä kuten tuossa kuvassakin, tiedän että värit on mutta peiton all kun hautautuu niin eipä mitään näe mutta tuntee kuitenkin ihanan lämmön, eli pieni koirani on niin uskollisesti aina vieressäni ja uskomattoman lämmön lähde kaikinpuolin.....lämmittää mieltä se läheisyyden kaipuu ja kuinka iloinen kun kotiin tulen vaikka olisin vain roskiksia viemässä ollut ja viipynyt muutaman minutin.

Olipa lämmittävät terveiset Annukalta kun kertoi että oli sypetellyt Hannan kanssa. Hymyilytti kun ajattelin hoitokodin henkilökuntaa kun ihmetellen katsovat Hannan netin käyttöä, tuskin toista siellä sypettelemässä ja niin ajan tasalla kuin hän. Mikä Kristuksen kirje Hanna saakaan olla paikallaan ja vielä voi naputella kirjeitä tietsikallakin rohkaisuksi monille ystäville. Ollaan ajan tasalla ja käytetään tekniikkaakin hyväksemme turhaan pelkäämättä että kaikki on pahasta kuten moni uskova kokee netin ja telkkarin ja......, tietenkin on pahaa paljon netissäkin mutta niin on koko maailmassa ja me olemme edelleen tässä ajassa emmekä voi kuplassa elää mutta suoja meillä on Jeesuksen veressä ja Hänen Pyhässä nimessään myös täällä nettimaailmassa.

Hyvä kun Sipekin kirjoitit ja kauniin kuvan toit, tällä tavalla voimme ilahduttaa toisiamme kun silloin tällöin edes pikkasen kirjoitellaan. Jos ei näy mitään tekstiä pitkiin aikoihin niin tulee mieleen ettei varmaan enään täällä käykkään. muutamia kirjautuneita on sellaisia etten tiedä käyvätkö edes lukemassa. Heni kyllä käy ahkeraan lukemassa sen tiedän mutta ei koe kirjoittamista omakseen silti mukana on uskollisesti. Tietenkin toivoisi että useammin tulisi kirjoituksia uusia ja etenkin uusia ystäviä ja kaipaa entisiä majislaisia nimeltä mainitsematta. Uuden alku on niin hidasta mutta tiedän vuoden päästä meitä ainakin yksi uusi lisää :o Vai olisko niin että uskomme on niin pientä joten parempi laittaa näin luoten ja uskon vuoden päästä meitä on 10 enempi tai ihanko 100 :D

Muistokirjoitus.....tämän aamun lehdessä oli hyvän naapurimme kuolinilmoitus ja siinä tosi kaunis muistolause joka piti paikkansa hänen kohdallaan. Hänet muistettiin hymystä tuskienkin keskellä ja oli valoisa ihminen, lapset oli kauniisti muistaneet. Ajattelin että minkälainenhan meikäläisen muistokirjoitus olisi.........mitä jätänkään jälkeeni, tärkeintä mitä voin on se että olisin jättänyt itämään uskon Jeesukseen eli jospa mummon höpinät onkin totta.

Kiitos ystävät kirjoituksistanne ja eiköhän aleta kuvailemaan tänäänkin mitä kukin näkee ....... :idea:
Siu, siu, siu.......
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1275
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja rine » 23.02.2014 10:19

Lunta satelee hissukseen, on suvikeli, mies kolaa pihaa tarkasti, reunat teräväksi.
oravan ja pupun jälkiä hangella, puiden oksat paljaana. Linnuista tinttien ääni alkanut kuulua.
Tuuli leyhyttelee puiden oksia.
Olen lepäillyt ja lueskellut, paljon ei ajatuksia ole päässä, en tiedä onko se ikääntymistä, mutta on kuin päässä olisi ollut tyhjennysviikot.
Jotakin tekstiä olen tännekin yrittänyt puristaa.
Avatar
rine
 
Viestit: 1705
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 23.02.2014 17:59

Hoi, hoi! Meju kyseli, mitä kukin näkee.....Minä tässä iltaoäivälevolla ollessani näen punaist!!!! Jaksoin näsen käydäkuromassa, ja kudoin pelkkää punaista, vähän valkoista komantena kuteena. Tein siis parin edelliselle matolle. Ja sitten näen vaaleansinsitä ja vähä nkeltaista, eli vielä ehkä saan parin sen väriselle pätkälle, siitten ovatkin nämä loimet lopussa. Siinä ulkopuolella on rakennustyömaa ihan vierellä, ja meteli kova, joten kauaa ei kerralla tehnyt mielikään olla.
Mutta se punainen! Siinä Veikko Mannisen elämäkerrassa kerrotaan, miten joku sanakuulija oli huudahtanut hänelle kun haitariaan viritti, että soitas poika se Golgatan valssi. Niinpä, valssin tahdissa menee se tuttu laulu Golgatan veressä voima on, voima niin siunattu verraton. Se on hyvä näkymä silmiemme edessä, eli hyvä on jos silmät ovat ristissä!!!!
Ja vielä lainaus Malakian kirjasta 3,20
Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni,
koittaa vanhurskauden aurinko
ja parantuminen sen siipien suojassa.

Tätä ihanaa jaetta laulettiin eilisessä sapattikokouksessamme, jossa oli tosi paljon väkeä, kun oli vierailoina useita ryhmiä
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1146
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja amanda » 23.02.2014 20:54

Helmikuu jatkuu sateisena ja kovin lämpöisenä.

Katsoin tuota Mejun lähettämää kuvaa, se oli kovin puhutteleva ja ne Korintolaiskirjeen jakeet sopivat siihen hyvin.
Vielä eivät Juutalaisten silmät ole avautuneet, Jesajan 6. luku kertoo Profeetan kutsumuksesta ja yksi tehtävä oli, paaduttaa sydän, sokaista silmät ja
tehdä kuuroksi korvat (Jes:6,10) Mutta me tämän ajan ihmiset saamme nähdä kuinka Pyhä Henki liikkuu Israelissa ja silmiä, korvia ja sydämiä avataan.
Tämä on suuri ilon ja kiitoksen aihe. Herra valvoo Sanaansa.

Kiitos kaikille tervehdyksistä. Tiinakin siellä mattokutimiensa keskeltä katseee maisemia ja kertoo mitä kaikkea uutta Israelissa näkee ja kuulee.
Minä kävin ystävien luona ja kuuntelimme Raamattutuntia. Puhujana oli Riitta Keskimäki, aiheeksi oli pantu; " Kaikki tiet vievät Jerusalemiin"
Olipa valaisevaa puhetta. Jos tämä Kansan Raamattuseuran puhuja koti seudullesi tulee kannattaa käydä kuulemassa.
Valoisa aika on taas alkamassa, se antaa uutta voimaa.
Siunausta elämääsi Jeesuksessa Kristuksessa!
Amanda
Avatar
amanda
 
Viestit: 343
Liittynyt: 18.12.2013 18:46

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja Annukka » 23.02.2014 22:45

Meju kyseli mita ikkunasta nakyy. Tassa hetkessa asutusten valot, myos Jordanian puolella oista tummuutta vasten.
Paivalla on 180 asteen nakyma Juudean vuorille ja Jordanian kukkuloille. Kuollut meri siintaa sopivalla saalla
kauniisti silmiin myos. Nautin todella tasta nakymasta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei tarvitse turistien
tavoin herata anivarhain ja tulla tanne maelle katsomaan auringon ihastuttavaa nousua kaikkine varisavyineen.
Kun silmansa aukaisee ja ikkunasta katsoo, siina se on ihailtavana. Suurena kiitosaiheena, kun Isa antaa aurinkonsa
paistaa jokaiselle eroittamatta ketaan siita pois. Yhta lailla kuin Vapahtajamme Jeesuksen lunastustyon autuaaksi
tekevan armon uskolla omistettuna.
Avatar
Annukka
 
Viestit: 3288
Liittynyt: 24.11.2013 21:34

Re: Helmikuu

ViestiKirjoittaja eva » 24.02.2014 00:28

:) Hei, kaikki mainiot tuumauskaverit!
Ai, ikkunanäkymä. Pienen metsän takaa näkyy taloja kadun varrella. Sinnepäin ojennan usein käteni, kun katson valkoista taloa. Enpä muuta voi tehdä, vaikka tilanne hankala pyhäkoulutyttöni osalta. Keittiön ikkunasta näen tulotien ja tapahtumat. Vähälapsisia omakotitaloja lähellä. Lapset ovat kasvaneet.
Oi, miten ihanat näkymät ikkunasta on Annukalla, Suuren Kuninkaan kaupungissa.

Riitta Keskimäki on Vivamossa Israelpäivillä vai mikähän se nimi oli, tulevana viikonloppuna. Taisin kirjoittaakin, kun olimme kuuntelemassa Riittaa Orisbergissä elokuussa. Yhdyn kyllä Amandan sanoihin, että on luotettavaa Sanaa. Lähdemme Riitan vetämälle Israelin matkalle huhtikuun alussa. JHs, ainakin matka on maksettu ja innolla odotan.
Mejulle pikaista paranemista, matka lähestyy!!

Eilen vein yhden omaishoitajan hänen entisen työkaverinsa luo. Vain yli tunnin sanoi voivansa olla pois. Molemmat niin vuolaasti kiitti, enkä minä ymmärtänyt tehneeni mitään erityistä.

Tosi liukasta oli, kun lähdin pyörällä kirkkoon. Sitten vielä yritin lenkkeillä, ennen kuin nuoriso tuli. He lähtevät Itä-Suomeen kylpylään muutamaksi päiväksi.
Herran armoa on se, että vielä elämme, hänen laupeutensa ei lopu koskaan.
Joka aamu on Herran armo uusi, suuri on hänen uskollisuutensa. Nämä Valitusvirsien sanat ja Jeesuksen omat sanat sinulle: Sinä olet minun rakas tyttäreni / poikani.
Totta! Amen :) :)
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

EdellinenSeuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron