tuumis

Elokuu

Elokuu

ViestiKirjoittaja meju » 01.08.2014 09:44

Eloa on paljon.......onko työmiehiä ja naisia?
Just heräilemässä ja käväsin ekana kurkkaamassa onko ovet täällä avattuna. Nyt laitoin selkosen selälleen ja ison kyltin ovelle TERVETULOA kirjoittelemaan :D
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 01.08.2014 10:47

No nyt täältä tullaan!
Aurinko armas valollansa sai uuden päivän heräämään....
Näin on. Ja monenlaista jo ehtinyt taoahtua täällä. Jumala oli kuitenkin sallinut taas 5 sotilaan kaatua rajan tällä puolella kranaattituleen. Sitten oli pum pum molemmin puolin juuri ennen taas yhden tulitauon astumista voimaan klo 8.00 Israel saa jatkaa maanalaisten tunneleiden hävittömista siellä missä on , ei saa edetä mihinkään. Samalla kai Kairossa yritetään pitävämpää tulitaukoa tämän 72 tunnin mittaisen tilalle.
Mitä tapahtuu sen jälkeen kun tämä sotatila loppuu????? Jos Hamasta ja muita äärilikkeitä ei pystytä Gasasta kitkemään, niin sama uusituu taas. Toivoisi kylla, että jotakin uutta syntyisi Israelin ja palestiinalaisten kesken yleensä, molempien osapuolten hyväksi. Rukoilla saamme.
Eilne oli muuten aika hyvä päivä, minullekin. Olin kolmen viikon jälkeen jossain muualla kuin kotosalla, eli Jerusalemin keskustassa tapaamassa Annukka ja yhtä muuta suomalaista ystävää. Kiitin jälleen ystävistä, miten pelkkä tavallinen tapaaminen tuo iloa ja rohkaisua. Kahvipaikkamme vieressä kyllä oli rakennsityömaa, joten sai pinnistää huonoa kuuloaan enstistä enemmän kuullekseen mitä toinen sanoi.
Suomen oli ennustettu kovia ukonilmoja, tulikohan niitä minne??? Täälläkin tas lämpenee loppuviikkona tai alkuviikkona, aina ei pysy mukana.
Roskakierros kannatti, kolme rahanarvoista pulloa! Ei ole rahan tulolla loppua. Vakuutuksesta yritetään myös saada korvausta menetystä lentolipusta, mutta sekin on Jumalan kädessä.
Heittikö se Jaakko jo kylmän kiven veteen, joko tuntuu???
Siunausta lomiinne ja töihinne.
Päivän tunnussana
Minä olen sinut muovannut
sinä olet minun palvelijani,
sinä et minuöta unohdu.
Jes.44,21
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja amanda » 01.08.2014 14:09

Elokuu on tullut, ihme kyllä, en sure kesän loppumista. :D Kun on ollut niin lämmin ja monipuolinen kesä, on kiva ottaa vastaan hymyiset illat. Olisi kyllä mukavaa jos lämpöä vielä riittäisi sopivasti.
Nyt on marjojen aika, toinottavasti kaikki saamme niistä nauttia. Jumala on antanut juuri meille sopivat vitamiinit ja hivenaineet, suomessa kasvavien marjojen muodossa, niin uskon. Minulla on vattu pensaita tontin rinteillä, ovat kyllä aika hankalassa paikassa, mutta aina löytyy jokunen pensas josta saan makoisat marjat. Punaiset ja vihreät karviaiamarjatkin alkavat kypsyä joten vitamiinia on tarjolla riittämiin. Mustikoita olen kysellyt saa nähdä mistäpäin niitä saan. :?:
Tällä viikolla on nuha yrittänyt todella viedä voimiani. olin myös kuulon tutkimuksissa, jatkoa seuraa. Kuulokoje on otettava käyttöön, meillä näyttää olevan se sukuvikana.
Vielä on kaihikin leikattava kun pääsis edes jonoon. ( Yritän näin kertoa teille mitä tulee vastaan kun ikä lähentelee 80.v) :ugeek:
Hanna on yrittänyt kirjoittaa tuumikseen mutta ei ole onnistunut, minulle poikani laittoi tämän niin että helpoksi, löydän kaiken mikä minua kiinnostaa. Kaikki hyvä tulee Jumalalta. Jeesuksen Herramme kautta.
Tiinalle kiitos että kerrot meille uutisia paikan päältä. Olen myös lukenut Gavriel Eskelin joka päivä ilmestyviä raportteja. Vain Jumala voi nämä ihmisten vihat ja kostot selvittää.
Kiitos teille kaikille kirjoituksistanne. Olemme yksi pieni joukko, joka pyrkii Jumalan avulla elämään täällä maailmassa Jumalaan luottaen ja Häntä kirkastaen. :idea: Hän rakastaen hoitaa meitä, vitsallaan ja sauvallaan. :)
Avatar
amanda
 
Viestit: 336
Liittynyt: 18.12.2013 18:46

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja rine » 01.08.2014 21:15

Elokuun ensimmäinen päivä, on hyvä päivä, vapaiden päätteeksi alkaa maananataina loma, lähdin tänään jo 11 aikaan kun sain sen hyvityksen.
Nuorempi tytär reissasi eilen tampereelta bussilla ja junalla kolme vaihtoa, mies haki yhden aikaan yöllä, siinä se sitten menikin aamua odotellessa.
Tiina kyseli ukkosmyrskystä, alla jotakin tiedotetta. Meillä tuli vettä ja tuuli riepotteli puita, rukoilin että Herra suojelisi talomme ja antaisi puiden kestää juurillansa syvällä maassa, jossakin se teki tosi pahaa jälkeä niinkuin on tapana, tuulen ja rajuilman voimalle ei ihminen voi mitään.
http://yle.fi/uutiset/kajaanissa_puuska ... ta/7387050
Ilo lukea että Tiina ja annukka kahvitelleet, huimausta ei ole niin paljoa ollut todella saa olla kiitollinen ystävistä, jotka virkistävät päiväämme. Uimavedet ovat lämpimiä jos sää tiedotteen mukaan jatkuu 30 asteessa se ei jäähdy ihan heti. Tampereella ja muuallakin suomessa ovat ihmiset sairastuneet vatsatautiin:
http://yle.fi/uutiset/thln_tutkija_uima ... en/7382013
Harmi kun Hanna ei ole päässyt kirjoituksineen eikä myöskään Pihlaja, mutta uskon että ovet vielä aukenevat ja saamme iloita yhdessä, kuulumisistanne,
Tätä odotan hartaasti.
Tytär vie vaatteita huomenna kirpparille, teimme lajittelua ja neljä kassillista vein vaatekeräykseen.
Amanda muistutellut mitä odotettavissa 20 vuoden päästä :D nyt jo nivelrikko polvessa, joka on ollut rauhallinen joskaan ei ihan oireeton, syön cartexania aina 3kk ja sitten 2kk tauko, silloin tällöin kipulääke. Jäykkyyttä aamuisin silmälasit olleet jo 10 vuotta, hikoillut olen helteen lisäksi iän tuomaa aaltoilua, ei taida loppua näkyäkään, mikähän roppi tähän auttaisi?
Joku mies tuumasi että yöt menevät vessassa juostessa ja päivät nimiä muistellessa.

Lopuksi Eliina Heinosen rukous
Jumala sinua siunatkoon ja varjelkoon kaikesta pahasta! ”Kiitos, Herra, siitä, että sinä rakastat tätäkin ystävää, joka on lähettäjäni, ja annat hänelle kaikkea parasta elämässä. Herra, anna hänelle myös turvallisuus ja tieto siitä, että hän on saanut viisaan sydämen ja hän on osannut laskea päivänsä oikein. Sinä, Herra, yksin tiedät meidän lähtöpäivän, kukaan muu ei sitä tiedä. Ei ensimmäistä eikä viimeistä päiväämme, mutta sinä tiedät joka päivän, myös sen viimeisen. Kiitos siitä, että saamme elää siinä tiedossa rauhallisesti tietäen, että sinä viet meidät perille asti. Ketään meistä et jätä matkan varrelle, vaan sinä viet rakkaudessasi meidät kaikki virheelliset, horjuvat, kaatuvat ja eksyksissä olleet perille taivaan kotiin.
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja eva » 01.08.2014 22:54

Heipä hei! Kotikuumuudesta kurkkaan. Hyvää elokuuta!
Tiedättekö, ensikuun perästä on jo lokakuu. :lol: Silloin taitaa olla toinen meno säiden suhteen. Tuo s-kirjaimella alkava on vuodenaika, jonka yli voisi hypätä.
Vävy aloitti työt ja mökkityöt lopetti. Kyllä niitä tulikin: nuohosi piiput, teki uudet saunan raput, pesi tiilikaton, vaihtoi uuden kiukaan, raivasi vesakkoa, pilkkoi puita jne. Onpa siinä hommia, ei paljon löhöillyt. Kerkesi kalastaa poikansa kanssa. Oli meillä ihan hyvä yhteiselo. Eilen myrskyssä lähtivät ja puita oli kaatunut tielle.
Samalla lähti rukouskaveri. Vävy on innolla rukoilee ääneen kanssani. Muut ovat mukana ja joskus sanovat aiheitakin rukoukseen. Samalla lähti Tassu-kissa. Tyttö oikein itki, kun pitää palauttaa. Kyllä minäkin pitäisin noin ihanan kissan.
Tänään sitten pyhäkoululaisperhe tuli mökille. Kiva, kun haluavat tulla. Nyt on helppoa, kun saa uusia perunoita, kesäkurpitsaa ja salaattia omalta maalta. Vähän siihen grillattavaa.
Sähköt meni pois päivällä ja lupasivat, että tulee takaisin yöllä klo02. Taas luvattiin klo12 päivällä. Sähköt tulivatkin sitten tuntia ennen luvattua ja juotiin oikein konekahvit. ;) Ihmeesti se rajoittaa, kun kaivostakaan ei saa vettä. Mies vei sitten yöllä pakastetut marjat kotiin. Vieraille tuli jäätelöinen jälkiruoka, kun lötköistä jäätelöistä tein pirtelön ja vielä tortun kanssa tarjosin. No, lapsille maistui.
Huomenna sitten hurautamme Hämeenlinnaan, jHs. Siellä tapaamme "armeijakavereita."
Arvatkaapas sitten missä vielä automme huristelee?? :) Siitä sitten enemmän.
Kiitos teille IESTOVERIT, sisaret ja veljet.
Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, mutta...
Hyvää yötä ja luottavaista mieltä :!:
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja meju » 03.08.2014 12:14

Kuva
Johdata ja varjele
Varmaan meidän jokaisen rukous on tämä että meitä johdatettaisiin ja varjeltaisiin niin ettemme eksyisi tältä Jeesus tieltä joka on iankaikkisuus tie.

Täällä kirjoittelee niin väsähtänyt matkamies että tuntuu yksi askelkin liikaa, nukuttais vaan ja sellainen ahdistava olo liekkö tämä samaa mitä Leena Lehtinen lähettäjäkirjeessään mainitsi että meinasi masennus viedä mukanaan mutta autonkuljettajansa Jarkko oli neuvonut että nyt ylös, ulos ja lenkille sekä ruokavalioon kiinitettävä huomiota. Leena onkin lenkkeillyt nyt ahkeraan ja kertoo että se on ollut mielelle tosi hyvää sekä parasta lääkettä. Huomaan itsestäni että lenkit jäänyt minimiin eilkä sauvakävelyäkään harrastettu eikä uintia eikä.......noh pakollisen työmatkan pyörällä polkenut ja työni tehnyt mutta sittenpä mielummin vaaka tasossa petissä. En tietenkään koko päiovää mutta liian paljon kuitenkin ja mikään ei kiinosta ...

TV 7 olen katsonut jonkin verran ja lukenut yhden kirjan loppuunkin. Eilen katsoin sattumoisin ohjelman jossa Eliina Heinonen oli puhumassa ja piti ihan halleluja sanoa monta kertaa ääneen ja kädetkin nousi kohti taivasta ylistykseen. Eliina on niin oma itsensä ja avoimesti kertoo elämästään johin helppo samaistua sekä se kuinka vaikeista elämäntilanteista hän on selvinnyt ja vieläkin vaikka sairauden runtelema niin jatkaa evankelistan työtään. Tätä en tiennytkään että hänen poikansa oli alkoholisti, monesti yritti itsemurhaa, Eliina kertoi että oli vaikea lähteä puhujamatkalle joskus kun ei tiennyt onko poikansa elossa enän kun kotia tulee. Kuitenkin hän luotti rukouksen voimaan ja enempää moni äiti ja isä ei voi lapsensa eteen tehdä ja suurinta on rukous. Tämä rohkaisi minua kun omassakin elossa on niin paljon näitä lasten myötä tullutta murhetta ja tuskaa, kuitenkin luotan että vielä minäkin saan tuoda kiitosaiheen ja kertoa samoin kuin Eliina että voitto tullut.
http://www.tv7.fi/vod/player/?program=31648
Eliina Heinonen tuli niin suureen synnin hätään, että hän lupautui Herran työhön jo ennen uskoontuloaan. Uskoontulonsa jälkeen hän jätti päivätyönsä ja sai tehtävän kertoa ihmisille Jeesuksesta. "Kyllähän mä sairaanhoitajana tuon suusta suuhun -menetelmän ossoon", Eliina tuumasi.
Come Home -ohjelmassa vierailee evankelista Eliina Heinonen, joka puhuu kristittyjen yhteyden voimasta. Puhe on taltioitu evankelistojen yhteyspäivillä elokuussa 2013. Ajatuksia jakavat myös Suvi Lehtimäki, Ilkka Rytilahti ja Matti Kari. Lopussa kuulemme sanoman Hilja Aaltoselta.


"Joku mies tuumasi että yöt menevät vessassa juostessa ja päivät nimiä muistellessa." Rine toi niin hauskan toteamuksen joka ihan totta monien elämässä, huomaan itsessäkin näitä piirteitä ....tiedä voisko hymynaamaa laittaa mutta laitanpa kuteskin :lol: Olen tämän lauseen kertonut jo monelle eteenpäin. Täältä jää paljon sanontoja joita huomaa jakavansa eteenpäin, myös monia elämänohjeita jotka auttavat jaksamaan ihan tässä normi joskus niin harmaassakin arjessa.
Tosi harmi Kun Hanna ei ole päässyt kirjoittamaan mutta onneksi Amanda tuo terveiset ja varmaan kertoo kuulumisemme. Pääseekö Hanna lukemaan juttujamme?
Uskon että Tiina saa korvauksen lentolipusta kun on lääkärintodistus, siihen vaan tahtoo mennä aikaa. Hyvä kun et lähtenyt huonokuntoisena seikkailemaan vaikka suurempaa seikkailuahan siellä kun raketit lentelee ja suojaan kerittävä jonnekkin. Tosiaan ei sitä tule ajateltua ettei millään pommisuojaan kerkii he joilla kulku huonoa ja ei auttajia kun yksin asustelee. Ninpä.......tuli mieleen miksi minäkin täällä mieli maassa laahustelen kun kaikki liiankin hyvin. Lukiessani Tiinan ja Annukan kirjoituksia niin ei he kirjoita mitään mielimaassa kirjoituksia........tässä taas opetusta tuli kirjoitellessa
Eva kyseli että arvaammeko minne hän matkalla, no ei kyllä voi aavistaakkaan mutta johonkin tilaisuuteen missä pidetään Jumalan sanaa yllä. Oisko Jyväskylä...

Rine kertoikin että esittelin hänelle uuden ihmisen josta täällä joskus puhetta. Tämä ystävä on hän josta Hannakin kertoi joka ollut asumassa Israelissa ja nyt Jyväskylän tyttöjä. Hän jo iäkäs sisar mutta muisti pelaa kuin partaveitsi. Oliko niin että ulkoa osaa paljon pslameja yms. Sekin jännä juttu kun sanoin Rinelle että haluaisin näyttää sinulle hänet kun vaan löytyisi täältä ihmispaljouden keskeltä ja uskoo ken tahtoo niin ei mennyt viittä minuttiakaan kun hän käveli vastaamme, se oli oikeesti johdatus eikä sattuman piikkiin voi laittaa. Siinä sitten käspäivät sanottiin ja esiteltiin itseämme, eihän hän tunne meitä mutta kun kerroimme tästä nettijutusta niin olipa heti ajan tasalla :D Kyllä tämä tuumis on tuonut elämääni paljon siunausta ja tutustunut sellaisiin ihmisiin oihin ei olisi muuten ikinä ollut mahdollisuutta ja tullut lähettyä sellaisiin paikkoihinkin jota en tuskin ilman teihän innostusta olisi lähtenyt kuten....Israelikin :roll:

Tuon kuvassa olevan psalmin luen kokonaan kohta, oli nimittäin niin että löysin ihanan kuvan ja siinä oli tämä psalmi, Koin että ei ole oikein tähän päivään sopiva ei psalmi eikä kuvakaan ja menin yhdelle toiselle sivustolle ja loput arvaattekin, taas tämä psalmi ja jae pitempänä kuin edellisessä kuvassa. En uskaltanut enään olla laittamatta sitä sillä koin siinä on sanoma meille.

Jaksetaan yhdessä .....
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 03.08.2014 14:37

Siunattua kirkastussunnutaita!
Kuuntelin Raamattuopiston jumalanpalveluksen netista. Siella sanotiin, etta valitettavasti pyhakoulut kesalomalla. Huomasin, etta meidan seurakunnassa ei niin ole. Kun on seurakunta pieni, ja aidit, isoaidit, tadit pitavat vuorollaan pyhakoulua, ja lapset tuntevat kaikki, niin ei ole ongelmaa. Aina toimii!
Vahan omituista minun kuunteluni oli, silla telkku aanettomana paalla, etta nakee missa on halytyksia. Talla hetkella ne ovat yleensa olleet Gassan ymparistossa. Aina huokaus varjeluksesta.
Vaikea sanoa tilanteesta mitaan, otin esille Rinen antaman linkin myrskyista ja samalla sivulla oli uusimmat tiedot Gassan sodasta, neuvotteluista kairossa, johon Israel ei nyt viela ainakaan aikonut ottaa osaa, osittaisesta vetaytymisesta Gassasta jne.
Eilisiltana kylla oli yllatys, etta Hesarin reportterin naki TV uutisissa, kertomassa Gassasta. FB:ssa olin jo nahnyt, etta oli herattanyt huomiota joka puolella maailmaa. Osa kommentoijista luuli, etta Suomi on ainoa totuudellinen eportteri siella! Taisi saada Suomen lehdisto anasaitsematonta kunniaa... :oops:
Maan ja taivaan Herran haltuun on annettava lopputulos...pyytaa saamme rauhallisia oloja.
Muurahaiset ovat uskomattomia. Sinnikkyydessaan. En heti tiskaa joka kippoa ja kuppia, vaan panen niihin vahan vetta. Ylimmassa oli veitsi tera ylospain, jossa jotakin ruokaa vahan. Pienen pienia muuahaisia oli siihen loytanyt tiensa. :mrgreen:
Heidan sinnikkyydestaan voimme ottaa oppia jokapaivaiseen elamaamme. Ei anneta periksi. Ilo pintaa vaikk syvan markanis, on yksi karjalainen sananparsi. Viela parempi, etta ilomme olisi Herrassa!!! :)
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja rine » 03.08.2014 22:59

Päivä kallistunut iltaan, ulkona on viilentynyt, mutta sisällä on kuumaa.
Tänään nousin petistä myöhemmin nuoriso nukkui pitkälle päivään, mies oli kyläilemässä.
Kävin äidin kanssa lähirannalla, jossa hän katseli puun varjosta kun uin, aamut ovat ulkoilussa parempia hänellekin.
Tällä viikolla teemme kaupunki/kahvila/ parturireissun ja lähdemme vanhemman pojan kyydillä, nuoremman pojan mökille.
Äidille se on odotettu matka.
Tänään huomasin viiden mehiläisen olevan maassa, kolme oli kuollut ja kahta yritin pelastaa kantamalla kurpitsan kukkien läheisyyteen,
myöhemmin niistä toinen oli kuollut mitää viimeiselle tapahtui en tiedä, ainakin se oli liikkunut muualle, minua ihmetytti mikä niiden kuoleman on aiheuttanut,
tämäkö kuumuus?
Kiva kun tiina sai linkin näkymään. googletin myös lieksan lehteä mutta sitä ei ole nettiversiona.
Mejun tavoin kunnioitan Eliinan uskollisuutta evankelistan työlle, monien tautien runtelemana ja liikuntakyvyltään rajoitettuna,
hän puhui kirkastusjuhlillakin koskettavaan ja humoristiseenkin tapaansa elämästään ja uskovana olostaan, mm. kuinka oli yrittänyt käännyttää tasi miestään uskoon,
saarnaamalla aamu päivä ja iltasaarnat ;)
meju,olet mielessäni, tässä hetkessä Herra sinua siunatkoon,että saisit kokea hänen antamansa rauhan, mutta kaikella on aikansa elämässämme, ilolla ja surulla myös ahdistuksen ajalla,
ole siunattu kuin myös perhekuntasi ja Herra oikein sylihoitoon sinut ottakoon sekä poikasi, josta erikoisesti huolta kannat, Isä kosketa tätä poikaa, Jeesus nimessäsi.
Rauhaa Israeliin kuin myös kaikkialle maailmaan, varjelusta Israelin "tyttärille", niin järkyttävää on tietää että siellä sodan keskellä olette ja yritätte elää normaalia eläämäänne,
Herra armahda!
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja meju » 04.08.2014 11:26

Sydämen asialla
Luuk.6:45 kertoo kuinka hyvän ja pahan ihmisen sydämestä lähtee erilaiset asiat mistä syntyy tekoja. Millainen onkaan ♡ meillä ja kenen asioita asioimme tänäänkin. Itse on aivankuin hukassa eikä osaa tutkia sydäntään, mutta Raamattu kertoo Jumalan tutkivan sydäntämme ja hän näkee salatuimmankin. Rukoukseni onkin että Jeesuksen puhdistava veren voima tänäänkin sydämeeni virtaisi niin että voidin olla Hänen asiallaan näissä pienissä tehtävissäni.
Katsellessani telkkari ohjelmia mitä tänään tulee niin oli tämä " sydämen asialla" sarja joka tuleekin joka arkipäivä. Joskus olen sitä katsonutkin ja on sellainen höpönhauska, tosin kyllästyin jo siihen enkä pitkiin aikoihin katsonut. Millä asialla lie sarjan tekijät olleet mutta nimi tänään puhutti ja opetti.

Maalla olen ja heräilemässä vasta, yön nukuin tosi huonosti mutta luulisi syyn olevan liian nukkumisen. Tänään onkin vaihtelua sillä on marttojen retki. Ystävä joka houkutteli tähän juttuun soitti eilen että illalla on tutustuminen johonkin kohteeseen, en edes tiedämihin mut tässä lähellä on. Miehenikin lähtee ja tiedä vaikka innostus marttailusta :lol: Ystäväni mies on liittynyt mukaan ja hänkin lähtee . Meikähän sanoikin liittyessä että olen vain retkeilevä martta :idea:

Luin eilen Sana-lehteä uusinta ja bongasin tuttuja Heinäveden kirkonmäellä otetusta kuvadta, lehti löytyy netistäkin ja voi linkitä tännekkin mut en pysry tällä tabletilla sitä tekemään. Jos kukaan ei ehdi tai löydä kyseistä kuvaa niin tuon sen sitten kun toisella koneella olen.

Iloitsen tuosta Rinestä kuinka hän ajattelee äitiään ja vie virkistäytymään veden äärellekkin. Kuvan aivan kuin näkisi kun kirjoitti äitinsä istuvan puun varjossa katselleen rakkaan tyttärensä uintia. Tässä on esimerkki hyvän sydämen asialla olemista.
Tiina kertoi pyhäkouluista siellä ja muistu omat pyhäkouluni. Olin aina innokas pyhäkoululainen ja kävin eri seurakuntien pitämissä p-kouluissa. Surku omat lastenlapseni kun ei edes uskontotunnille saa osallistua pyhäkoulusta puhumattakaan.
Onneksi sain vahvistusta että asia on Jumalan hallinnassa ja hän johdattaa näitä mussukoitani sanan äärelle, viittaan tähän kesäleiriin josta kerroin vanhemman mussukan kohdalla. Tämä 3 vuotiad tyllerö viimeksikin kun oli meillä kanteli posliini enkeleitä ja sanoi tykkäävänsä niistä ja enkrli sana oli tuttu. " Mummo tykkään sinusta" hän myös sanoi yhtäkkiä kesken touhuilunsa, nämä tunnustukset on sellaista palsamia sydämelle ja uskon että saan viisautta kylvää näihin pieniin sydämiin sitä siementä jonka Jumala kylvettäväksi antaa.

Pitänee lopetella sillä mieheni pari kertaa käynyt ja todennut "vieläkö yöpaitasillasi olet", hän itse maalannut navetan ovea ja touhuaa koko ajan, noh touhuilkoon vaan.....minulla on näitä kirjallisia hommia niin paljon eikä näitä passaa jättää huomiseen sillä huomenna on taas uudet jutut .
Haipat ja vilkutukset teille kaikille *vilk, vilk, vilk*
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Elokuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 04.08.2014 12:35

Joka härillä kyntää se häristä puhuu, sanotaan. Joten annettakoon anteeksi, että me täällä sodan keskellä olevat myös puhumme siitä. En tiedä, mitä linkistä voisi löytyä, mutta eilisiltana oli Patmoksen erikoisohjelma Radio Dein kautta, mukana oli Pekka Sartola mm. Hänen tietomääräänsä ja raamattu uskollisuuttansa ihailen näissä asioissa. Juttu ksti 2 ja puoli tuntia, pitkä ja täynnä asiaa. Mutta jos joku haluaa paneutua nykyisen Israelin ja Gassan völisen konfliktin juuriin, kannattaa yrittää tutustua siihen.
Ensimmäinne Jeesukseen uskova sotilas haudattiin eilen. Hän on varmaan Herran luona, mutta perheellä kuitenkin suru ja kaipaus. Niinkuin muidenkin kaatuneiden perheellä.
Välillä sitä haluaisi uskoa, että kaikki muuttuu paremmaksi tässä maailmassa, mutta ehkä on parempi nähdä totuus niinkuin Raamattu sen sanoo, että loppuun asti on oleva sotia ja sotien melskeitä. Ja hullu maailma tulee yhä hullummaksi. Mutta kuitenkin juuri näihin tilanteisiin me tarvitsemme Jeesuksen sanaa, että maailmassa meillä on ahdistus, mutta hänessä rauha, joka ei lopu tähän elämään.
Tämän rauhansa Jumala meille suokoon itsekullekin, tämänkin päivän koettelemuksissa :idea:
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron