tuumis

Heinäkuu

Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 01.07.2018 10:18

Yllätyin oikeesti kun yhtäkkiä tajusin että kuukausi vaihtunut ja heinäkuulle siirrytty. Kyllä nämä päivät kiitä ettei eläkemummo pysy muuten mukana kuin silleen että muistissa on eläkkeenmaksupäivä joka nyt siirtyi 2 pv sunnuntain takia.Kyllä tätä rahapäivää odotankin jostain syystä :cry:

Kiva kun viime kuulla ollut kirjoittajia sekä lukijoitakin niin eiköhän jatketa tuumailuja.
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 02.07.2018 09:34

"Muurinaukossa", katsoin äsken Tv7 tämän nimistä ohjelmaa ja ajattelin kuinka meitä jokaista tarvitaan esim. täällä tuumiksessakin sillä aukko tulee jos ei paikalla ole.

Eilen olin yhden kerhon kanssa kesäteatteri retkellä ja oli sen takia hyvä reissu kun tälläisissä retkissä tulee uusia tuttuja. On sellaisia uskovia jotka pitävät kauhistuksena esim teatteria, elokuvia, muita kerhoja jotka ei ole hengellisiä jne, mie sanon piutpait näille "hurskaille"ja meen sinne missä ihmisiä etsiviä on. Yhdelle uskovalle sanoin suoriksi kun hän ei ole muitten kuin" omien"joukossa pitäen ns herätyskokouksia joissa vaan uskovat istuvat. Mailman ihmiset ovat mailmassa ja sinne meidänkin rohkeadti mentävä "kalastamaan", olen kokenut tämä toimii ja saanut kertoa monille Jeesuksesta silleen luonollisesti.
Jokaisella oma armoitus sekin ymmärrettävä mutta emme saa aliarvioida kenenkään tehtävää jonka Isä on lapselleen uskonit. Rohkaistaan toinen toisiamme sekä ymmärretään sekin jos ei meitä ummärreyä edes ns "omat" :D
Tämmössii jostain syystä oli tänään kirjoitettava. Olkaa rohkeita käyttämään armolahjoja!
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 03.07.2018 08:36

Huomenta, vieläkö nukutte vai muutenko vaan uneliaita olette :D
Heräsin taas aikasin ja vakaa aikomus lähteä aamu uinnille, mutta näin siinä kävi että tahto minulla hyvään mutta toteuttaminen sitä sun tätä. Olen pettynyt itseeni :o
Kuitenkin opeteltava antamaan itsellenkin anteeksi jos ei pysty/viitsi aina toteuttamaan niitä asioita mitä itselleen asettanut ja tsempattava että kyllä se vielä onnistuu. Jospa ensi viikolla, tai ensi kuulla pääsen tavoitteeseeni

Tämmösiä tuumauksia näin aamusta. .
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja amanda » 03.07.2018 09:39

Kesä aamua kaikille, tänään on pilvisen päivän vuoro. Ilmatieteen laitos lupailee lämmintä kesää. Nyt yritän saada itseäni liikkeelle, aina se ei ole helppoa. Vatsa odottaa jotain suuhun pantavaa, siis puuron keittoon. Meju on monena aamuna yrittänyt meitä hereille. :o

Eilen katsoin ALFA TV:stä kuuden päivän sodasta. Tuttua tunnelmaa koska olin silloin lähellä Jerusalemia kibbutsissa. Silloin oli vahva sisäinen tunne aikakausi vaihtui. Aika kuluu ja kiristyvä ilmapiiri kansojen keskellä enteilee taas uusia yhteen ottoja. Meillä on vain tie ylöspäin auki.

Elämäni jatkuu tässä pihapiirissä. Kukat ovat kukkineet varhain tänä kesänä, loppu kesäsään ei riitä enää kukkijoita. Ensi viikolla on suuniteltu kesä retkeä, olemme lähdössä siskon ja veljen kanssa entiseen kotikylään tapaamaan sukulaisia. Siis Pohjanmaalle! ! ! ! :)
Avatar
amanda
 
Viestit: 336
Liittynyt: 18.12.2013 18:46

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja pappa » 03.07.2018 21:28

Kesää teille!

Lueskelin juttujanne parilta viikolta, jotka hujahtaneet vikkelään. Meju jossain kertoili Orpokotijuhlista, johon minäkin värväsin kaveria mukaan ja nyt totean, että suunta onkin siinä viikonvaihteessa kohtaamiseen entisten teinitoverien kanssa. 50 vuotta on erkaantumisesta tuosta joukosta ja nyt juhlavuosi Sastamalassa. Ei sieltä voi olla pois.
Meju myös kirjoitti aamu-uinnista 7 jälkeen. Minulla on vieläkin tukka märkä ja taisi olla aamu-uintini iltaseitsemän jälkeen.
Viikonloppu vierähti oman kirkon kesäjuhlassa Porissa, josta vasta kotiuduin. On se vaan mukava välillä olla mukana isommassakin joukossa.
Avatar
pappa
 
Viestit: 352
Liittynyt: 05.03.2015 23:55

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja rine » 03.07.2018 22:05

Aamuvirkut olleet liikkeellä ja pappa illasta uinnin virkistämänä. Matkat mielessä, siunausta ja turvallista matkaa
mihin sitten suuntaattekin.
Minä tapaan lauantaina lapsuuden ystävän alajärveltä. Hänen tytär asuu tässä lähellä ja tapaamme siellä kaksosten 1v
syntymäpäiväjuhlilla.
Vielä kuukausi lomaan, jota aina odottaa, nyt erikoisesti kun on ollut monenlaisessa ahjossa.
Meju on oivaltanut luukkaan 14 luvun kertomuksen, mennä teille ja aitovierille. Kalevi Lehtinen kutsui kirkkoja "piruntorjunta bunkkereiksi."
Vapauteen Kristus vapautti ja henkilö joka on kokenut Jeesuksen antaman vapauden, kun syntikuorma putoaa, ei anna minkään eikä kenenkään
vangita itseään.
Olkaa siunattuja jokainen Jeesuksen oma matkaaja.
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 04.07.2018 20:56

Heissan tuumisväki, kukas teidät tänään näki? Varmaan jokainen jossain liikkunut ja näin tullut nähdyksi.
Minä käväsin kaupungilla ja tuli istuttua Torikievarissa parisen tuntia, kyseinen paikka on ikäihmisten "olohuone" keskustassa lähellä City Markettia, kannattaa käydä tutustumassa jos täällä suunnalla liikkuu. Taas uusia tuttavuuksia tuli ja sai kuulla koskettavia elämänkertomuksia. Eräskin kertoi että hän oli niin yksinäinen sairastuttuaan parkisonin tautiin ja elämään tuli valoa kun tälläinen paikka avattiin jonne voi tulla ihmisten pariin vaikka vaan hetkeksi juttelemaan. Kunpa vaan useampi löytäs tälläiset paikat ja hekin joilla kaikki hyvin niin ois aikaa kahvikupillisen juomisrn ajan verran istahtaa ja vaihtaa ajatuksia.

Enpä paljon muuta tehnytään kuin imuroin silleen nopsaan suitsait :D Huomenna Kesälahdelle yöreissuun ja sieltä sit uusia juttuja sekä tuttujakin voi saada.
.
Tosi hyvä ohjelma oli Tv 7 llä, siinä Nina Åström puhui hyvin. Oli kuvattu jossain telttakokouksessa. Yritän etsiä sen nimen jos joku linkittäs tänne kun minä en tällä puhelimella saa tehtyä.

Kiitos kirjoituksistanne, aina kun nään uuden jutun ilmestyneen niin vatmaan ääneen sanon "ihanaa" :D

Rohkea elämä osa 6/11 löytyy Tv 7 arkistosta
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 05.07.2018 10:19

Polskista kamut, uimassa käyty aamu kuudelta nyt olo tuntuu uudelta. Yritän viritellä palavaksi kirjoittamisrn armolahjaa mut on se vaan niin vaikeeta kun tuntuu ettei mitään järkevää sanottavaa ole jaettavana, noh jospa edes pieni taivaallinen kultajyvänen Isän antama kylvövakkasesta tulisi samalla aivan kuin huomaamatta kylvettyä.
Aamulla uidessa iloitsin kahdesta uudesta ystävästä joihin hallilla tutustunut, pyysivät fb kaverikseenkin ja tänäänkin pitkään vierellä uivat tahtoen jutella. Kerroin heille ilmaisesta invakortista uimahalliin jonka voi anoa jos on lääkärin todistus, tällä miehellä on invakortti autoon jne muttei kukaan ollut kertonut uimahallikortista ja olivat ihmeissään. Ärsyttää kun ei kerrota tälläisistä eduista avoimesti kun muutenkin monilla tosi tiukkaa. Aikoivat heti ottaa asiasta selvää.

Ärsyttää myös jos ei kerrota avoimesti Jeesuksesta ja hänen lunastamastaan edustaan joka koskee meitä kaikkia. Joh 3:16-17
Tässäpä tätä juttua tulikin, terävin kynä en ole penaalissa mutta tärkein että käytössä ollaan. :?
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja rine » 05.07.2018 21:53

http://www.tv7.fi/vod/series/60455/
YLLÄ LINKKI MEJUN LAITTAMAAN OHJELMAAN.Siinä on muitakin rohkea elämä jaksoja.
Satanut oikein kunnolla tänään, meillä oli tyttäret ja vävyehdokas, poika emäntineen ja pikku poika
käymässä. Eri tavalla on tapaamisia kun tytär muutti takaisin, lyhyt matka pyöräillä.
Siunausta elämäänne tänäänkin.
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Heinäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 07.07.2018 20:16

Tervehdys täältä maaseudulta jonne taas eilen reissultan palasin. Olin Kesälahdella yökylässä Israelin matkaseuralaisten kanssa, koen siunaukseksi tälläiset uudet ystävät ja etenkin kun rakkaus Jeesukseen ja israeliin on meidät yhdistänyt.
Samoin meidän tuumislaistenkin yhteys on siunaus.

Hyvä kun Rine löysi ja toi tänne tuon mainitsemani ohjelman, kiitos ja niiaus.
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron