tuumis

Kesäkuu

Kesäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 01.06.2018 07:31

Jesaja 43:18-19 tuli jaettavaksi aatoksiini. Älkää entisiä muistelko vaan luottakaa Jumala tekee uutta. Luotetaan tähän lupaukseen niin henk. kohtaisesti kuin tämän fooruminkin suhteen, uudistusta jokainen tarvitsemme sekä anteeksiantavaa mieltä.

Mitenkähän Tiinan vointi, hänellä oli paljon vaivoja niin toivotaan että saanut helpotusta kiputiloihin. Tulee mieleen useita teitä kirjoittajia, olis mukava kuulla kuulumisia mutta ymmärrän että moni ei edes käy enään lukemassakaan täällä saati vastaisi kysymyksiin. Kuitenkin rukouksin kannan aina kun mieleen tulee.

Miettiihän sitä miten sais tsempattua kirjoittajia tänne mutta luotan että kyllä heitä ajallaan tulee jHs.

Jatketaan yhdessä kukin voimiensa mukaan.
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 01.06.2018 15:21

:o No nyt Tiina tulla tupsahti tänne, tieysti kuulin kun Meju ajatteli minua ;) ;)
No on kyllä vasen käsi edelleen kovasti kieåä. Siinä pidetään nyt miksikähän könsikkäksi sitä sanoisi. Sen tarkoitus olis kai korjata sitä ongelmaa....kämmenessä on karpal tunneliksi sanottu ja siellä joku painaa kai herrmoa....muutaman viikon päästä ellei toivottua tulosta ole, niin uudestaan ortopedille, yksi hoitomuoto myös pieni leikkaus kämmenessä......toisille on auttanut, tosille ei ;) ;) Ja on se korvatulehdus vielä olemassa....mutta vikaa voisi olla molemmissa kämmenissä tai korvissa, joten puoli iloa siitä, ettei näin ole.
Yksikätisenä kävin kutomassa alle 10 senttiä , erilaisia värejä kuin ennen......
Ja viimeisessä ET lehdessä oli uusia idea mullekin. Siinä kerrottiin, miten räsymatot taas muodissa mukana, ja kutominen. Jossakin kaupungissa maalattiin kävelykadulle kai 19 metriä raidallista räsymattoa :o Ja minäpä innostuin, että rAppusilleni minä maalaan riemunkirjavan maton :roll: Olen jo puhunut yhden ihmisen kanssa joka ostaa mulle sementtiin sopivia maaleja, pensseleitä ja tärpättiä :lol: :lol:
Youtubesta joku osoittu laulun Not afraid, en pelkää....videona kulki kaikenlaista sotakuvaa ja muuta uhkaa, mutta En pelkää, älä pelkää.....Herra on kuitenkin kaiken yläpuolella, hän hallitsee.Ja Radio Patmos soitti jonkun Enbusekn laulamana Äläpelkää......Siinä sanoma meille, nyt, joka hetki.
Kuulemisiin, kirjoittamisiin, siunausta, iloa, lämpöä kesän alkuun.
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja rine » 01.06.2018 19:35

Lämpimin toukokuu sitten vuoden 63,
tämä on tehnyt hyvää nivelilleni ja mielelle ja uskoisin että monelle muullekin kulkevaiselle.
Viikonloppu otetaan levosta käsin, mies keksii puuhastelua, joka ei käy yli voimien.
Yhdet ylioppilasjuhlat tiedossa vasta viikon päästä, opiskelut toisella paikkakunnalla.
Onnea valmistuneille ja opiskelupaikan saaneille, ja vanhemmille, kaikkien soisi
onnistuvan suunnitelmissaan, valitettavasti näin ei aina käy.

Lehdestä poimittua:
Eräs eläkkeelle jäänyt naistuttavani totesi: Sinusta tulee näkymätön, kun sinä vanhenet. Sinä lakkaat olemasta.
Toisaalta urbaanin tarinan mukaan mummot menevät alennusmyyntiin, rynnivät kasseineen ja kaatavat muut asiakkaat kumoon.
Jos tämä ei toimi, he tekevät tietä sateenvarjolla.
Ikääntyviä naisia ei voi ohittaa. Heitä tarvitaan, jotta ylipäänsä yhteiskunta pyörii.

Siunausta kaikille teille
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja pappa » 01.06.2018 21:28

Siunattua kesän (tai kesäkuun) alkua kaikille meille toivotan.
Lasselta meinasin kysyä yhden kukkasen tunnistamisesta mutta ei taida kuvien tuonti tänne onnistua?
Avatar
pappa
 
Viestit: 352
Liittynyt: 05.03.2015 23:55

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja pappa » 01.06.2018 21:37

Ai, Lasse kertoi kaipaavansa Tuumisväen siirtymistä isompaan saliin :roll: . Meitä varmaan on monenlaisiin tilaisuuksiin ja mä oon mieluummin pienryhmissä kuin massakokouksissa. Joten Herra siunatkoon meitä ja varjelkoon täällä ja siellä.
Avatar
pappa
 
Viestit: 352
Liittynyt: 05.03.2015 23:55

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja amanda » 02.06.2018 23:25

Tänään juhlimme teini-tytön lakki juhlaa, teinimme on muuttunut neitokaiseksi. Herra häntä siunatkoon ja varjelkoon elämän mutkaisilla poluilla. :roll: :o :D
Kaunis kuiva kausi jatkuu,kastella täytyy joitakin alueita, se käy kivasti samalla kun illansuussa lasten kanssa oleskelen pihamaalla. Muutamia kukkaruukkuja pihamaalle olen laittanut. Daaliaa, orvokkeja, päivänkakkaraa ym. vaatimattomia värikkäitä kukkia. Luumupuissa ja mansikoissa on kukkasia, hedelmiä lasten kanssa odotellaan.

Ihan hyvä että sohaisin teitä hereille, onko tämä tärkeä foorumi ? Näyttää että on, siitä iloitsen ja kirjoittelen voimieni mukaan. Olemme nauttineet lämmöstä, mutta toinen puoli; sydämeni takia täytyy olla varovainen, liian lämmin nostaa veren paineeni. Rajoituksia menemisille alkaa olla. :? Olen elänyt hyvän elämän nyt rajallisuus tulee vastaan. Kiittäen siihen taivun. Tiinalla on monenlaista vaivaa, siunausta sinulle ja koko Jadin yhteisölle.
Kaikille lukijoille Psalmi 23.
Avatar
amanda
 
Viestit: 336
Liittynyt: 18.12.2013 18:46

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 03.06.2018 13:09

Autsssss Amanda on ruvennut sohaisemaan :lol: Hyvä se on välillä herätellä ajattelemaan voinko tehdä jotain enemmän niin ettei esim tämä foorumi ihan kuihdu.
Usein aivan kuin silmilläni näen Hannan ja Aralian murheellisen ilmeen jos me lannistumme, he näyttivät esimerkillään kuinka sinnikkäästi vaikeuksienkin kautta vaan eteenpäin ja näin he nyt voittajina perillä, heille tämä foorumi oli tärkeä.

Maalla olla möllötän ja telkkaria töllötän :) Katsoin äsken piispan vihkimistilaisuuden ja nyt en oikein tiedä mitä tekisin kun mikään ei kiinosta. Sain kyllä aikaseksi lajitella vanhat lasipurkit jotka viedään lasikeräykseen, paljon niitä lojuukin komerossa jotka olleet sitä varten jos joskus tarviin, hmmm eipä ole tarvetta vuosiin tullut. Tuntu hyvälle kun ees sen verran aikaseksi saatu.

Paljon löytyy asioita pois pantavaksi kaapeista kuin omasta itsestäänkin........ ainakin ne asiat mitkä mieltä painaa.
Ihmeitä päivääsi toivon monenlaisia :?
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Eeva » 05.06.2018 11:46

:) :) Heipä hei!
Vielä voi hymynaaman panna. Vaikka aina ei hymyilytä. Eilen kävimme mökiltä mökkipaikkakunnan kaupunkikeskuksessa kahvilla ja vähän silmittelemässä. Mies aivan herkistyi kyyneliin, kun muisteli nuorena tuloaan sinne ensimmäiseen varsinaiseen työpaikkaansa.
Eli meillä mennään hiljalleen ja pääasiallinen rukoukseni on: anna rakkautta ja voimia.
On ollut kuivaa, kuten sanoittekin. Kastelun järvestä aloitimme niin myöhään, että taisi monet uurastukset olla turhia. Marjapuskatkin melkein kuivuivat. Kukkia kyllä on; leinikit ja voikukat ainakin kukoistavat.
Eilen illalla ajoimme kotiin ja lämpimään.
Tiinalla kaktukset kukoistavat. Hauska idea se räsymattomaalaus. Täällä on joka kesä Väinönkadulla sellainen. Siellä se taitaa kestää useamman vuoden, kun ei ole lunta eikä aurat vioita. Muistamme aamuhetkessämme teitä ja rukoilemme kipujen hellittämistä.
:) :) Saimme olla melkein viikon Turussa sopeutumassa. Paljoissa keskusteluissa oli kyllä kestämistä. Sain kyllä voimaa ja rohkeutta kertoa omista jutuista. Kävin yksin bussilla Martin kirkossa, Ilpoisten piirissä. Pyöräilin myös Taidekappelille jossa ihanaa musiikkia ja Konosen taidenäyttely. Olihan se kesämatka ja sattui kauniit säät.
:) Juuri kävi ystäväni mies hakemassa metsävattuja. Heidän lapsenlapsensa on kovin allerginen ja kokeilevat. Onneksi oli vielä vähän jäljellä.
Meillä tiiliaita kaadettiin ja tilalle tuli ruusuangervoaita. Nyt vähän sataa, helpottaakohan kastelua.
Lähinnä Tiinalle tiedoksi. Ullalla käy hoitaja neljä kertaa päivässä ja huolehtii myös ruoasta. Ulla sai uusia vaatteita ja nyt ihan OK. Muistaa rukoukset ja laulut hyvin.
Jospa kävisi hallissa uimassa, kun on kaupungissa.
Iloiset ja siunaavat terveiset jokaiselle! :) :)
Eeva
 

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 05.06.2018 14:49

Pika käynti kun pitää mennä pulloja hakemaan talosta no 20.
Yllätyksiä ja poispanemisia tietää tämä päivä ;)
Uusi ilmastointilaite ei käynytkään siihen mihin meinattiin sähötaulu tiellä. Ainoa paikka siihen m,issä entinen vanhakin....jää kyllä paikoilleen....mutaa siinä kirjahylly. Koneen laittajat jo paikalla joten naapurin mies auttoi kirjat ym pikapikaa pois hyllystä, hylly ulos, siellä se pitää lyhentää.....Nyt ovat matot rutussa, ympärillä laatikkoa ja pussukkaaja lupasin yhdellä kädelläni nostella kirjoja, että saan sdamalla sitä paperin ym poistoa tehdä. Tästä tulee melkein kuin pääsiöissiivous. Vahinko, että tyttöjeni siivous meni näin äkkiä hukkaan....
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 06.06.2018 08:16

Hyvää huomenta, jatkanpa vielä. Tunsin itseni vähän roskankerjääjäksi......mrnin rnsin väärään taloon, kun yalojen numerot haalistuneet, sittensain apua ohikulkevista, koirakin siellä oli, kiltti kylläkin. Oikeaan taloon osuin. vaikka aika oli oikea niiin rouva ei ollut kotona, mutta mies löysi ne pullot. Siinä pihalla sitten ladoin ostoskärryn täyteen ja vielä riitti Ikeakassiinkin. :) :lol: Keppikin turhaan mukana, roikotin sitä keskisormen varassa :) :lol:
Nyt pitäisi kiirehtiä tekemääni mattoa loppuun, että se Ruti rouva ehtisi tehdä itselleen,he kun muuttavat muualle elokuussa.
Joskus näitä eläkeläisen kiireitä....perjantaina kutsunRutin lapsinee, tutustuakseni heihin, jätskit ostan.
Päovä vain ja hetki kerrallansa.
Ai nii. 4.6. olimme viettämässö kaupungilla Ilanan 93 v päivää, pitzan, kahvin ja jätskin kera, 5 mummelia meitä oli. :D
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron