tuumis

Joulukuu

Joulukuu

ViestiKirjoittaja meju » 24.11.2013 10:45

Tehkäämme maja ihmisten keskelle ♥
Tänään se sitten tapahtui etten saanut sisäistä rauhaa vaan kirjoittamisen pakottava tarve jyskytti sisälläni ja aloitettava tämä foorumi vaikka kuinka yritin rimpuilla vastaan :oops: Mietin että kirjautuisiko jo valmiina oleviin foorumeihin mutta koin kuitenkin että hyvä näin. Kaikkia meitä tarvitaan ja jokaiselle löytyy varmaan paikka minkä kokee hyväksi. Ollaa silti yhtä vaikka eri majoissa kirjoittelemmekin.
Opettelua varmaan tämän foorumin kanssa mutta uskon että hyvä tästä tuleeja rukoilen että Isä lähettää avuksi sisaria ja veljiä niinkuin edelliseenkiin foorumiin. Saamme kulkea ihmeissä ihmetellen.

Olen lukemassa Nick Vujicicin kirjaa "Ra(a)jaton elämä" ja se innosti tänään tähän tuumausmajan avaamiseen. Syystä että haluaisin olla jakamassa eteenpäin niitä ajatuksia mitkä koskettaa sydäntäni. Ñick kertoo elämästään ilman käsiä ja jalkoja sekä siitä kuinka hänenkin elämällään on tarkoitus, hän on viemässä toivonsanomaa toivottomille. Kerron tästä kirjasta lisää myöhemmin kunhan opin käyttämään tämän "tuumalan" hienouksia :P

Ìsä meidän rukouksella aloitan tämän foorumin ♥

Olet sydämellisesti tervetullut rakentamaan ja rakentumaan......
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja rine » 24.11.2013 14:12

Ole siunattu meju, olen niin kiitollinen kiitos sulle Jumala tästä uudesta mahdollisuudesta.
lähden töihin pikapuoliin mutta tämä päivä,, on alkanut hyvin,,kiitos
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja meju » 24.11.2013 15:34

Kuva
Tuumiksen portailla jo odottaa ikoma terapiakoira ;)
tämä päivä,, on alkanut hyvin
Rinekin saanut avaimet ja on koen että päivä on alkanut hyvin kun pääsimme uuteen alkuun.
Kokeilen tässä miten pelaa nämä kuvat yms. Samantapaista on kuin entisessä, kokeilemalla vaan oppii.

Jospa vähän jatkaisi tätä tuumaamista ja tuunaamista :) Mietin pitkään mikä tähän nimeksi sopisi eli pikkasen tuunasin entistä nimeä että voidaan alkaa niinkuin puhtaalta pöydältä. Katselin noita ohjeita ja paljon siellä on parempaa kun entisessä kun osaisi ne ottaa käyttöön. Olin tänään seurakunnassa ja koin että sain sanoman omalle sydämelleni joka koskee tätä kirjoittelemistamme ja siinä sanottiin että heitetään verkkoja epäilemättä ollenkaan ja NÄKY olkoon suuri.....eli kaloja on tulossa kun vaan rohkeasti asioimme niillä kyvyillämme mitä itsekullekkin annettu yhtään epäilemättä eikö Jumala voi käyttää meitä kaikkia tärkeässä verkkokalastuksessakin, nyt VERKOT käyttöön!

Psalmi 105jakeet 1-5 on tänään ollut läksynäni ja ne sopivat tämän foorumin aloituspsalmiksi. tästä vielä myöhemmin lisää.
Nyt olisi tarkoitus piipahtaa happihypyllä ja sit taas uudestaan tutkimaan tätä foorumia. Jännä juttu mikä into taas tullut vaikka rimpuilinkin vastaan etten enään ........ Sekin jännittää ketä tänne tulee asumaan.....ja mukava kun joku piipahtaakin :P
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja eva » 24.11.2013 18:22

Oi, ihana! Juuri aamulla sanoin miehelleni: On niin ikävä Majista. Innolla mukaan, mutta katson ensin Derek Princen.
Siu, siu, Nähdään! Eva
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja eva » 24.11.2013 20:25

Hei!
Mitähän teille kaikille oikein kuuluu? Olen muistellut teitä.
Meillä on meneillään suuri ulkokattoremontti. varmaan ihmettelet miten vasta nyt. Tekevät kattoja ympäri vuoden.
Eräänä syksyn aamuna panin mieheni kahvikupin viereen pienen tarralapun, johon kirjoitin:Taivasalle joutuu, joka ei talostaan huolehdi. Sananl. 11. Iltaäpäivällä ovikello soi ja kattofirman edustaja siellä. Tilasimme katon uusimisen 258 neliötä. Valmistuu tällä viikolla. Rukoustiiviyttä on ollut, ettei sataisi.

Eilen sitten vietimme 98 vjuhlia. Olin ainoa vieras ja meillä oli hauskaa, muistoja ja rukousta. Saammekohan 100 v-juhlat.

Oli vähän erilaista, mutta kyllähän tässä oppii tömän tuumailumajan. Hyvä nimi!!
Odotan ilolla kuulumisia.
Derek opetti, miten rukoilla Israelin puolesta.
Tiina tulee huomenna Suomeen. Ompa hauska odottaa sitäkin.
Teille rakkaita terveisiä kaivatut, lumisesta kaupungista

Nyt lähden juoksulenkilla ja korvalaput korvilla.
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja meju » 24.11.2013 21:59

Kuva
Nick Vujicic syntyi ilman käsiä ja jalkoja. "Monen yksinäisen vuoden ajan pohdin, onko koko maailmassa ketään kaltaistani ja onko elämälläni mitään tarkoitusta", hän kirjoittaa.
Kirja on tositarina siitä, miten Nick joutui ruumiillisten rajoitteidensa vuoksi kamppailemaan henkisesti lapsena, teini-ikäisenä ja nuorena aikuisena. Kirja kertoo myös siitä, millainen voimanlähde uskosta hänelle muodostui ja miten hän löysi tarkoituksen elämälleen.
Nyt Nick Vujicic innostaa toisia elämään rohkeasti ja iloiten, vastuksista huolimatta. Kun hän itse oppi hyväksymään sen, mitä ei voi hallita, ja keskittymään siihen, mitä voi hallita, hänen rajansa alkoivat etääntyä.
"Minä todella uskon, ettei elämässäni ole rajoituksia. Haluan sinun kokevan samoin, ovatpa haasteesi millaisia tahansa."


Tätä kirjaa olen lukenut nyt jonkin aikaa, hitaasti edistyn syystä että menee aikaa pureskella asioita ja ihmetellessä Jumalan suuria tekoja Nickin elämässä. Hänelle ei ole kasvanut ihmeellisesti käsiä eikä jalkoja mutta hän on kasvanut Jumalan armossa ja rakkaudessa ymmärtäen elämänsä ei ole turhaa ja hän on toivon viejänä ympäri maailmaa. Hänen kirjoituksensa sai minutkin syttymään tähän kirjoittamiseen ja ymmärtämään meillä on valtavat mahdollisuudet viedä evankeliumia ja vaikka tuntuu että enhän millään pysty oppimaan uutta ja tämäkin foorumi on varmaan meille kaikille taas uusi haaste, rajana on taivas.......

Tänään seurakunnassa puhuttiin evankelioinnista ja psalmi 105 ensimmäinen jae kolahti .....eli Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa, mekin voimme näin kirjoittamalla kirkastaa Jeesusnimeä ja nämä kirjoitukset menee ympäri maailmaa. Kieli ei ole esteenä sillä nykyisinhän on googlen kielenkääntäjät, eli juttujamme voidaan lukea timbutsissa asti . Elkäämme rajoittuko mitä näemme sillä näky jonka Jumala laskee sydämelle on jotain valtavan suurta.

Ihana kun Evakin ja Rine ovat kotiutuneet, uskon että lisää tulee porukkaa kun osoitteen tietävä. Itsellä ei ole monienkaan s.posti osoitteita mutta uskon että kyllä viesti kulkee pikkuhiljaa. Tosin osa on löytänyt uusia kirjoituspaikkoja ja sekin tosi hyvä, toiset eivät enään jaksaa tätä touhua mutta heillä on uudet touhuilut. Ihmettelen itsekkin että miten tähän tultu taas mutta tämä on taas mielekästä eikä mitään pakkopullaa.

Avattaria en osaa vielä laittaa enkä neuvoa yhtikäs mitään :P Ken keksii jotain uuttaa niin kertokaa ja opettakaa.
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja Annukka » 24.11.2013 22:14

Hyvaa iltaa kaikille uusimman foorumimme lukijoille. Kiitos Mejulle aktiivisuudestasi. Oli alussa etenkin kova ikava Majikseen, mutta nythan se tauti paranee. Toivottelen pirteytta, innokkuutta ja lampoa yhteyteemme talla saralla jokaiselle. Tervetuloa!
Avatar
Annukka
 
Viestit: 3288
Liittynyt: 24.11.2013 21:34

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja meju » 24.11.2013 22:24

Annukka ihana että löysit tänne, millä nimellä voitas otsikoida jutut jotka laitat englanniksi. Eli oman osion niinkuin ennenkin teit. Voi kuinka paljon juttuja menikään taivaan tuuliin mutta uskon että uudistuminen on aina hyväksi ja jotkut omista jutuistani joutikin mennä......
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja Annukka » 24.11.2013 23:59

Kavisiko English part of Forum, tai English talking? :?: :?: :?:
Avatar
Annukka
 
Viestit: 3288
Liittynyt: 24.11.2013 21:34

Re: Päivän tuumailuja

ViestiKirjoittaja meju » 25.11.2013 00:22

Tehtävä suoritettu ja sivu aloitettu,osannut en mitään siihen kirjoittaa mutta eiköhän tekstiä ala tulla kun Annukka vauhtiin pääsee. Pähkäillyt olen miten saamme nuo uudet alueet eli kategoriat aloitettua niin että ne tulee näkyviin etusivulle ja on eri pääotsikoita jne. Eli tuo engalnnin osiokin joskus pääsee oman otsikkonsa alle kunhan viisautta saamme. Nyt olisin tosi viisas jos sulkisin koneen ja vaikka hetken lukisi kirjaa. Huomenna onkin vapaapäivä niin joudan taas funtsailemaan näitä kirjoittamisen saloja. Olisi hienoa saada avattaret kuntoon.

Kuva
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron