tuumis

Marraskuu

Marraskuu

ViestiKirjoittaja meju » 01.11.2016 06:56

Marraskuu uusi kuu kirjoittamaan tuu tuu tuu :)
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja Lasse » 03.11.2016 11:51

Tervehdys kotiväki :D Ootteko kaikki tarttuneet er'omaiseen linjuri lippu tarjoukseen niinkuin Meju :o koskapa ette ole täällä.
Mansen seudun rotvallin reunat on vitivalkoinen lumi saavuttanu, kattellaan Maikan kanssa koto asunnosta käsin.

Terveisiä Turusta! Tuomiokirkko ja Aurajoki sekä kalteva ja melkein kaatuva opiskelijoiden asuttama Pisa olivat paikallansa!
Olimme Ma 31.10 Maikan kanssa konserttitalolla Georg Ots musiikkiesitys Turun tovereiden ( TuTo) järjestämänä.
Lippujen pääsytulot Lasten ja nuorten toimintaan.
Mökkimatkalla tapasimme Amadeuksen ja Maaritin (Äiti) Salon Abc huoltiksella, jossa on tapana käydä, Kuulimme 8 uudesta Joulukonsertti sarjasta :D

Nyt näin jälkeenpäin on noussut mieleen moniko sadoista ns. faneista muistaa myös esirukoilla Amadeuksen ja perheen puolesta.
Amadeus puhui esiintymiskuumeesta joka vaivaa sentähden kun hänellä on 3 eri musiikkiteemaa työn alla esitettävänä.
Kussakin konsertissa pitää muistaa tai luntata aiheeseen kuuluvat laulut, voin hyvin käsittää kuinka vaikeaa on omaksua rooli teemasta toiseen.

Kuva

Muutamien ajatus mutkien kautta päätimme vaihdattaa talvitossut autoon ja nythän jo mansessa lumi on verhoutunut maankamaraan.
Meillä viikonvaihteen ympäristötalkoot jatkuu.. Nuorison kanssa on siunattua jutella elämän asioista.

Hurjan Siunattu, positiivinen ja Iloinen juttu :D Siskoni tytär, Mia ja hänen Florin muuttivat lapsuuden kotiinsa (Mia) asumaan.
Omakotitalon yläkerta remontoitiin, samassa yläkerrassa asui aikoinaan siskoni ja hänen miehensä 1980 luvulla.
Näin Mian vanhemmat saavat tarvitsemansa fyysisen ja henkisen avun elämäänsä :D sekä Mia & Florin lyhyen työmatkan ja lähi asunnon.

Olisitko sinä etsitty Tänttärää Mummo ??
Kaavilainen perhe etsii leasingmummoa: "Annetaan koti tänttähäärä mummolle maalta" http://www.iltalehti.fi/perhe/2016102422512265_pr.shtml

Eva vahvisti jossakin kirjoituksessaan "Jumala puhuu tavalla ja toisella, yöllisessä unessa.... Olenkin viime aikoina uneksinut :)

Harold & Betty Eatman saapuu Suomeen nyt tulevana viikonloppuna Hesan Citysrk:aan. Olin ensikertaa heitä kuulemassa 1997
Tarkoitus on osallistua Sunnuntain Jumalanpalvelukseen. http://www.cityseurakunta.fi/index.php

Kun Jumala puhuu,löhöily lakkaa.

Jos Jumala ei anna selvää marssikäskyä,
polje mielummin paikoillasi.

Jumalan käskyt ovat hänen
kuvansa kehykset.


Kiitos kaikesta muistamisesta rukouksesta, olkaa Siunattuja Herrassa ja pidetään suojat ylhäällä!

--
Viimeksi muokannut Lasse päivämäärä 03.11.2016 18:09, muokattu yhteensä 1 kerran
Hänessä oli elämä,
ja elämä oli ihmisten valo
Avatar
Lasse
 
Viestit: 950
Liittynyt: 26.11.2013 21:26

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 03.11.2016 16:37

Ei oo tainnut tulla marssikäskyä kun on pitänyt olla petin pohjalla jo jonkin aikaa......otin flunssarokotuksen ja sain flunssan ja jotain muutakin kai. Eli on pitänyt ottaa lokoisasti vaan.
Kuuntelin sentään tänään Suomi rukoilee ohjelman. Oli se Patmoksen muslimityöntekijä vetämässä. Hyviä rukousaiheita tuli, vainottujen uskovien puolesta eri puolilla maailmaa. Omat kivut ja säryt jää vähemmälle, vaikka ovatkin lähempänä.
Tässä maatessa tuli sitten talvi tännekin, eli oikein komiaa sadetta koko päivän, joku päivä sitten. Enpä sitä silloi edes huomannut, mutta roskaa on kovasti tullut pihalle ja rappusillekin. Tänään kyllä taas arurinko paistelee, asteita plus 22 eli viileähköä täkäläisittäin.....ja itätuuli, joka panee nenän vuotamaan, eli muuttaa muotoaan tämä tauti.
Menossa olisi kirja Ei enää kirjeitä Puolasta, mutta aika raskas kirja se on, ja sukua niin paljon, ettei tahdo saada tolkkua.
Tuolla fbssä käväisin myös, kun Annukka kertoi jonkun kaverin haaverista. Pitää muistaa kavereita, ei jätetä.
Eikä jätetä teitäkään täällä Tuumiksessa, muistetaan kun jaksetaan.
Niiden mieli virvoittuu, jotka etsivät Jumalaa, psalmista 69.
Anova saa, etsivä löytää, kolkuttavalle avataan.
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja Eeva » 04.11.2016 09:47

Hengen voimaa täällä tarvitaan... Hyvää huomenta! :) Ilo olla linjoilla ja kuukausikin vaihtunut.
Rine, kiitos sanoista!
Täällä yhdellä kirkolla ruokailta 1x kk ja siellä nyt maksaa ruoka 1e, ennen oli ilmaista. Pyysivät sinne laulamaan. Pyytäjä sanoi: kyllä sinä Jeesuslaulut osaat. Niinpä syksyn olen käynyt laulamassa ja saahan sen ruoan päälle ilman euroa. Ihana laulaa niitä lauluja. Viimeksi katsoin porukkaa, kun lauloimme. Oli tosi ankeaa, oli niin ilottoman näköistä porukkaa ja me lauloimme parhaamme heidän syödessään. Tuntui, kuin jokaista olisi pitänyt halata ja henkilökohtaisesti keskustella. :shock: Haastetta ensi kerralle. Tuo tuli taas mieleen luettuani sanat.
:cry: Kyllä minua vaivaa, kun "paholainen pani paulan". Anna-Mari Kaskinen oli täällä. Tarkoitus oli käydä moikkaamassa ja viedä keittiön tuotoksia. Sitten en mennytkään vaan luikin kotiin. Ja kuinka paljon olen heidän kanssaan tehnyt työtä ja monta juttua yhdessä. Nyt harmittaa, olisihan ilo ollut molemmin puolista, niin arvelen.
:lol: Eilinen päivä meni ompelukeskuksessa, koko päivä 9-17.30 ja tein itselleni vaatteita. Silloin, kun siivosimme komerot, löysin Paraisilta (lue Pariisista) ostamani kankaan. Se on niiiin kaunista silkkiä ja vaikeaa ommella. Tein siitä puseron jakun alle. Korjasin myös mustan hameen. Jotenkin tuntui kiristävän. Todistan: vaaka näyttää samaa!! Välillä juoksin kaupungilla ostamassa ripsinauhaa hameeseen ja kas kummaa, vastaan tuli ihana rukouskaveri. Olisi niin mukava ollut rupatella, mutta molemmilla kiire :o ja sitten illalla puhelimessa meni tunti.
No sitten taas saivat minut" puhuttua yli , "tiimin kokouksessa, kehuivat ja minä niin imarreltuna suostuin taas juontamaan ensi kerralla SenioriFoorumissa. Sinne tulee vielä pääkaupungista , lieneekö korkeakirkollinen tri Juhani Forsberg. Hänen sanoituksiaan on Nuorten veisuissa ja Virsikirjassa. Tiina taitaa tuntea.
Tällä viikolla tuli 2x kuntosali. Entisen työpaikan puolesta on mahdollisuus moneen kuntoiluun, ilmaiset salit ja jumpat. Alkuun kävin, mutta kun miehen kanssa on hyvä mennä samaan ja maksaa. Nyt kerrat tihentyy. I hope.
ARVO SURVO oli saarnaamassa ja tietysti lähetyslounas, tuolla toisella kirkolla. Muistan, kun oli ne myllerryksen ajat, Iltalehden otsikon näin pyöräillessäni töistä: "Arvo Survon viimeinen saarna" Mietin, Mitä, onko kuollut vai mitä, pitääkö mennä ostamaan lehti. Jatkoin polkemista ja taas toisen kaupan luona loisti sama otsikko. Mitä, onko nyt ostettava. Ajoin kotiin ja soitin luottohenkilölleni, mitä se tarkoittaa. Oli ostanut lehden ja sanoi,: ei siinä mitään, viimeisimmästä saarnasta oli. Onneksi en tullut huijatuksi. Nytkin Arvolla oli mainio saarna. Aiheen oli verojen maksusta. Arvo kertoi, että oli tullut retkikunta ja heillä valtion tulkki, jonka kautta kaikki tieto menee. Vastaamisessa ei voi valehdella. Kysyttiin, onko kirkossa aina miliisejä vahtimassa. Hän vastasi, että hän toivoo, että kaikki miliisit tulisivat kirkkoon. (Kait tämä tässä voi olla, kun se on pöntöstä julistettu?)
Pyhäinpäivänä tulee nuoriso ja sitten su lähden HKI Suuri Israeljuhla. Käydään myös muistomerkillä, joka on 8 keskitysleirille luovutetun muistolle.
:) :) Iloa, valoa ja liikettä niveliin! Sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme... Apt.17:28
Eeva
 

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja amanda » 05.11.2016 14:07

Matka Pohjanmaalle meni jo viikko sitten, aivan ihanaa oli nähdä sisaruksia, matka oli onnistunut. :D Me kolme nuorinta sisarusta tapasimme kolme vanhempaa. Joillakin elämän liekki on sammumassa. Herra tietää. Suvun haudoilla kävimme monesti, muistellen heidän elämän tarinoitaan. Jospa oppisi elämään oikein, elämä on lyhyt.

Pihamaa on nyt odottamassa talvea, siivousta jatketaan sitten keväällä. Talvirenkaat kävi tapansa mukaan veljen poikani laittamassa, hänellä on aikaa kun perhettä ei ole ja lähiomaiset kaukana. Ystäväni joka oli viime kuun Tanskassa palasi virkistyneenä kotiin, ilo oli häntäkin taas tavata. TALVI RYTMI ALKAKOON. :!: Alkajaisiksi poikani vaimonsa kanssa lähtee Eilattiin. Teini tytön kanssa sitten asustellaan, olen vain tausta tukena. Näin tämän syksyn kaavailut :?: :?:
Raamattu piiri ja Kr.eläkeläis kokoontumiset ovat vaihtelua elämääni sekä tietenkin "mussukat" jotka ovat olleet flunsassa. Nyt olen lähtemässä kuntosalille siellä on hiljaista, ei ruuhkia kuin tav. arki päivänä.

Eilen DEI.stä kuulin monta kertaa laulun: " Yksin en kulje en hetkeäkään, vierellä aina mä Jeesuksen nään, suojellen varjellen.....Joka Häneen uskoo ei ole Häpeään joutuva.
RUNSASTA SIUNAUSTA JOULUN ODOTUKSEEN, :D TALVEN TAITTUMISEEN :)
Avatar
amanda
 
Viestit: 336
Liittynyt: 18.12.2013 18:46

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja rine » 06.11.2016 09:24

Kotiväen kirjoitukset luettu, kiitos niistä. Lasse oli huolissaan ovatko kaikki linjurilippu alennukseen tarttuneet :D
Olen sitä muutaman kerran käyttänyt 10-14 välillä pääsee ajelemaan bussilla 2 € melkein puoleen hintaan :o
Amadeusta meillä kuunnellaan paljon ja Leifiä, mies on sydämestään tangoimmeisiä laulaa itsekkin näitä,
soivat hänellä autossa ja kotona. Amadeus on taiteilija laulaa monipuolisesti ja on persoonallinen ääni.
"Ystäviä ei hankita vaan ne liukuvat elämäämme, miltei huomaamatta....oli pysähdyttävä taulu.

Toivottavasti Tiina on jo flunssasta toipunut, kävin myös influennssa rokotusessa, en ole huomannut oireita,
viime vuonna oli rokotuskohta kipeä.
Iloitsin hengessäni myös Amandan ja sisarusten tapaamisesta, ihana kun on monta sisarusta, minulla yksi ja
hän on jo vuosia sitten selkänsä kääntänyt. Kävin eilen hautausmaalle viemässä isän haudalle kynttilät,
sinne oli tullut uusi kukkakumpu, joka on tuttava minullekin, isän ikäluokkaa, kova kalastaja.

Olin viikko sitten mahdollisuus muutokseen tapahtumassa, mies oli myös kuulemassa Latea ja
Ninaa, kirkko oli aivan täynnä, olimme yläkerroksessa, olikohan meju?
Viikon varrella ja loppuvuodesta on paljon tapaamisia ja koulutusia johtuen uudesta virasta ja
organisaatiomuutoksesta.
Eilen kävin uimassa oli vähän porukkaa, mutta oli tuttava vuosien takaa ja saimme kuulumiset vaihtaa
lapset molemmilla aikuistuneet ja omillansa he suunnittelevat asuntonsa myyntiä, kun on isoksi
käynyt ja terveys heikentynyt.
Kiitos Eva myös sinulle.
Herra kosketa jokaista tuumislaista, anna mitä heidän sydämensä halajaa.
Psalmista 37
Älä vihastu pahain tähden, älä kadehdi väärintekijöitä.
Sillä niinkuin heinä heidät pian niitetään pois, ja he lakastuvat niinkuin vihanta ruoho.
Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta;
silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa.
Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee.
Ja hän antaa sinun vanhurskautesi nousta niinkuin valkeuden ja sinun oikeutesi niinkuin keskipäivän.
Hiljenny Herran edessä ja odota häntä. Älä vihastu siihen, jonka tie menestyy, mieheen, joka juonia punoo.
Herkeä vihasta ja heitä kiukku, älä kiivastu, se on vain pahaksi.
Sillä pahat hävitetään, mutta jotka Herraa odottavat, ne perivät maan.


Kun asiantuntija on itse kriisissä,
auttaako oma ammattitaito?
Vieraina terapeutti Tommy Hellsten,
psykologi Ilona Rauhala sekä lääkäri Erkki Perämäki.


http://areena.yle.fi/1-3259884?autoplay=true
Avatar
rine
 
Viestit: 1693
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 06.11.2016 21:35

Kaikille kiitokset kuulumisista. Minulla niitä ei paljoa ole, yksikseni yskiskelen ja räkätautia on, mutta joka päivä ollut parempi olo flunssaan nähden. Eli kiitollisuus siitä on.
En ollut kokouksessamme lauantaina, olisi ollut konserttikin eilisiltana, mutta....... ;)
Meikäläisen olo sikäli helpomraa, kun tietää että saa levätä laakereillaan.....tänäänkään en tehnyt juuri muuta kuin pesin pyykin, kudoin vähän mattoa sillä aikaa kuin ihanat naiset puistelivat matot ja pesivät lattian, lakaisivat jopa rappusten edustankin, joka sateen jäljiltä oli kamala.
Vähän kuin yksikötisenä se kutomien ei oikein onistut kunnolla, reuna ei tule suora.....mutta ei maailma siihen kaadu....ja ne värit ovat kyllä ihanat, sinsistä ja vihreää yhdessä :o
kuuntelin jopa kaksi jumalanpalvelusta netin kautta tänään, eli sitä kautta yhteyttä ja sanaa.Ja pari muutakin naapuria siivojatyttöjen lisäksi näin..... :mrgreen: minulla kun ovi on auki, siis lukitsematon, niin naapurit napauttavat oveen ja astuvat sisälle, istun tai makaan :lol:
Katsoin Rinen paneman linkin Inhimillinen tek9jä, ihme kyllä näkyi täällä.Jäivät mieleen sanat, että ollan samassa veneessä. Oppineet ja oppimattomat, kriisejä voi tulla, ja niistä voi selvitä. Vaikka pahimmassa vaiheeessa sitä ei ehkä jaksa ottaa todesta.
Mutta onneksi ja Jumalan armosta olemme saaneet tiedon, että Jumala on luvannut auttaa. Ja että Jeesus on jo voittaja ja hänen kanssaan saamme kulkea voittosaatossa. Varmasti.
Kirjoja vino pino saatu, alettu lukeakin :) :)
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja pappa » 07.11.2016 00:35

Terveiset myös minulta pitkästä aikaa. Erakoitumisen tauti nostaa päätään, tiedä häntä, voiko verrata syysflunssaan ja mikä lienis sopiva lääkitys. Ehkä ei ainakaan hiljaa peiton alla lymyily.
Seurakuntien tilaisuuksissa olen nyt saanut vierailla kuin viran puolesta. Eilen ja tänään aamulla paikallisessa helluntaiseurakunnassa . Eilen muistoseurat ja tänään pastorin läksiäisjumalanpalvelus.
Omassa kirkossa illalla, aivan juuri päättyi tilaisuus, jossa kuunneltiin vaalisaarnaa ja kyseltiin paikkaa hakeneen tuntoja kahvikupposten ääressä.
Näin meidän pikkukaupungissa ollaan myllerryksessä työntekijöiden vaihtuessa kummassakin vapaitten suuntien seurakunnassa. Aivan hiljattain vaihtui myös kirkkoherra, joka tosin ollut pitkään kappalaisena ja sikäli tuttu kasvo paikkakunnalla. Suokoon Herra näkökykyä uusien vastuunkantajien valinnoissa.
Avatar
pappa
 
Viestit: 352
Liittynyt: 05.03.2015 23:55

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja meju » 07.11.2016 15:04

Ole luja ja rohkea!
Tervehdys rohkeat evankeliumin julistajat, Herra on kanssanne!
Täältä maalta pirtinpöydän äärellä kirjoittelen, viritin tämän koneen että pääsen kurkkaamaan pankkisaldoani eli onko eläke tullut ja mennyt, näinhän siinä käy ettei säästöön euroja jää. Huii kuinka jännää miten saan maksettua varaamani Israelin matkan, luotan että jotenkin se onnistuu kun se tulikin niin jännästi koko reissu etten kerinnyt tajuta että olemme ilmottautuneet :) Maaliskuun vaihteessa on taas Anjankin matka jos joku kiinostunut, varmaan Kiteeltä Veikon auto lähtee viemään porukan Helsinkiin jne. samoin Vapaakirkon Ari Urhosen matka on huhtikuulla muistaakseni eli hyvin täältä Joensuusta päin Israel rakkauden omaavia niin rukouksin kuin matkustaen.

Viikon täällä maalla ollut ja eilen tuntui etten hetkeäkään enään jaksa olla vaan pakkaan kimpsuni poistuen immeisten ilmoille. Onneksi kirkolla oli konsertti kirkossa sellainen ekumeeninen ja mieheni lupas viedä mutei halunnut jäädä kuuntelemaan vaan sanoi haudoilla käyvänsä sillä aikaa , ihmettelen kun niin tärkeää hänellä että kuuluu kirkkoon mutta ei sit muuten innostu. Oli kuitenkin tullut puolessavälin takapenkille istumaan kun oli kylmänyt ja totesi että oli ihan hyvä ja tuttuja laulamassakin monta , totesi vielä että enhän tienyt että se olikin tälläinen konsertti :) Tämä just hankalaa kun ihmiset ei lähde omalta mukavuusalueeltaan edes kerran kuuntelemaan, naapurin lenkkikaveriakin yritin pyytää mukaan muttei vastannut juuta eikä jaata vaan ohitti kysymyksen, noh ei viitsi liian aikasin herätellä........vai miten se menikään :idea:

Joosuaa aloin kuunella Jukka Norvannon Sansan linkistä , meni tosi pitkään tuossa 5 Mooseksen kirjassa, lenkillä aina kuuntelen ja yhden kahden luvun verran kerki. Tämä on niin hyvä juttu että soisin jokaisen kuuntelevan . Varmaan laittanut linkin useamminkin mutta etsin sen vielä tähän jos muistan. Meillä on näitä älykännyköitä niin käytetään hyödyksi tälläinenkin tilaisuus opetella Raamattua lenkkeillessäkin.
Joosualle Jumala usein sanoi " ole luja ja rohkea" koin tämän kehoituksen tänään koskevan itseänikin ja myös sinua.
http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kanne ... een/kirjat

Rine kyseli olinko Ninaa ja Latea kuuntelemassa. Istuin toisessa penkkirivissä siinä takana missä tämä yksi mies aina välillä huuteli omiaan. Iloitsin kuinka hyvin evankeliumia tuotiin esille ja niin kuin se on kirjoitettu. Sekin oli riemullista että kirkko pullisteli ihmisiä niin ettei kaikki varmaan mahtuneet istumaankaan ja heitä jotka ei usein Jumalan Sanan äärellä ole. Rukoillaan että kylvetty siemen itää ja moni läsnäolijoista olisi saanut tulevaisuuden toivon.

Pappa kirjoitti muutoksista kuinka paimenet vaihtuu ja monelle varmaan vaikea paikka sillä sitä kiintyy ihmisiin, kuitenkin uskon että Jumalalla on uusi Joosua valittuna. Kiteellä on hyvä kun seurakunnat tekevät yhteistyötä ja mkä estäisi yhdistymästä...hmmmmm vapaitten suuntien etenkin pienillä apikkakunnilla. noh eihän sekään helppojuttu ole kun on omat piipityksensä meillä jokaisella. Kuitenkin uskovina olemme yhtä oli seurakuntakotimme mikä tahansa sillä eihän Kristus ole jaettu.

Aurinko paistaa nyt tosi kirkkaasti joka saa näyttämään ikkunat tosi likaiselta sillä täällä on ikivanhat naarmuuntuneet lasit eikä niitä saa puhtaaksi millään, uusimalla vaan tulisi kirkkaaksi. näinköhän oma elämämmekin että joskus näyttää hyvinkin kirkkaalta mutta kun valo kirkas taivaallinen käy yllemme niin kaikki naarmut näkyy ja on sameaa mutta meillä lupaus että meidät uudistetaan . HALLELUJA

Nyt pullataikina kuohuu yli astian joten leikinpä hetken ahkeraa emäntää :P

Iloa päivääsi!
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1267
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Marraskuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 08.11.2016 13:15

Papalle j muille puhuville antoisia saarnoja, joista sitten itsekin saavat kostua. Ja todella kalkella o aikansa, myös paimenilla, antakoon Herra uusia, hyviä kaikkiin kirkkoihin ja kuntiin.
Välillä oli minimuurahaisten aika, aina niitä oli vaikka mitä olisi tehnyt, ei sirtuuna heitä pelottanut. Yhtäkkiä olivat poissa.Sade heidät vei.
Luulin saten myös tehneen paljon pahaa kukilleni ulkona....mutta kylällä on taas pari irrallaan olevaa pupua, tänä aamuna näinkin toisen. Olivat kelvanneet kukat ja mintut, jopa ilmasipulin varret: kunhan joku muukin älähtää, niin alkaa varmaan pupujahti.
Ja mokoma myyrä on kaivanut esiin multakasaa ihan rappusteni viereen.
Laitoin pussiin eli säkkiin 75 rahanarvoista muovipulloa, selkää pitää oikoille.
Tuli vieras, joka kutoo mattoani eteenpäin, taidamme mennä pienelle roskakierrokselle, siinähän molempien selät oi kenevat. En olekaan ollut tosi moneen viikkoon. Kiitos Herralle, että on jo halua siihen.
Teillä monin paikoin lunta, me ruvetaan katselemaan, joko kukkia ilmaantunut ;) :lol:
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1140
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron