tuumis

Kesäkuu

Kesäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 01.06.2015 07:46

On kesän kirkas huomen ja suvi maanantain.
Maanantailla aloitamme uuden kuukauden, täällä päin ilma on kirkas mutta tuulinen ainakin aamusta. Mitä lie tuo tullessaan tämä kuukausi tänne tuumikseen, toivottavasti hyviä tuulahduksia sellaisia että kirjoittajia piipahtelee. Viime kuulla teimmekin ennätyksen nimittäin vähiten kirjoituksia sekä lukijoita, liekkö lopun edellä. Eiiiiii vaan uuden alkua :P

Maalla olen kera kahden pienimmän lapsenlapsen, mieheni ja koiruleitten. Yhden yön oli kaikki 3 lastenlasta ja poikani, nämä nuorimmat jäi vielä toiseksi yöksi kun niin hyvin viihtyivät, saa vanhemmatkin huilia. Onhan kieltämättä hulinaa kun vajaa 2 vuotinen ja kohta 4 täyttävä touhuavat majassa matalassa, varovasti otettava itsekkin askelia kun joka paikassa on leluja sekä teekutsuja, nimittäin tytöllä teekutsuleikki meneillään ja kippoa sekä purnukkaa on levitettynä pitkin lattioita. Onneksi täällä ei haittaa vaikka huusholli on hyrskynmyrskyn pääasia että lapset viihtyy ja......ihmeekseni viihtyvätkin tosi hyvin.

Tälleen nämä eka viikot vapaattarena on sujunut kuten moni kertonutkin että aika hujahtaa nopsaan eikä vielä ongelmia ole ollut sen suhteen että miten päiväni viettäisin.

Tiina toi hyvän mietinnän erämaavaelluksesta jota en koskaan hoksannut, lapset kun lähtee niin mietin asiaa. Rine toi Eliinan kirjeestä aatoksia jossa maininta että ajatteleminen vie aikaa, meikä just tuollainrn että saatan tuntitolkulla funtsailla asioita ja yleensä petissä, en laiskana ole sillä aivot työskentelee.......... :lol:

Amanda siellä puutarhurina touhuilee antaen neuvoja hyviä jotka kultajyviä.....Meillä ei vielä mitään tapahtunut viljelyn suhteen muuta kuin tomaatintaimet kannoin ulos enkä niitäkään multaan laittanut syystä ettei multapusseja ole ostettuja. Naapurin emännyys toi niitä taimia ja vinnihuoneessa kasvatin mutta ne oli nostettava pois kun yöpyjiä oli siellä niinpä taimet muutti ulos saas nähdä mikä lopputulos......yksi taimi ainakin katkesi nyyyyh.

Tässäpä tätä höpinää taas tulikin yhden käynnin verran vaikka ajattelin etten saa kirjoitusta aikaseksi. Kokeile sinäkin jotain tarinoida ettei taas ennätystä samanlaista tule kuin viime kuulla :idea:
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1266
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja eva » 01.06.2015 23:31

"Avaa ikkuna
Annan sinulle lahjan:
peipposen laulun
sudenkorennon lennon
kesäisenä aamuna"
A-M Kaskinen
Heräsin :o luonnon kauneuteen. Suren kyllä sitä, kun västäräkki ei ole tullut mökillemme. Kaupungissa niitä kyllä näkyy. ;)
Olimme muutaman päivän mökillä ja se olisi varsinainen työmaa. Ruoho kasvaa ja kukkapenkkejä on liikaa. Ainakin tässä vaiheessa, kun ne ovat valloillaan.
Kävimme kylässä, jossa kaikki tuntuu olevan niin tip top. Kukkia on valtavasti ja golfkenttä ja koko ympäristö enkeliportteineen on kyllä upea. Mies rakentaa linnaa kivestä.
Kyläläiset ihmettelevät ja moittivatkin. Minusta upeaa, kun toteuttaa unelmaansa ja taitoa hänellä on.
"Minne käy tuulen ilmassa tie.... Muistatte laulun. Tänään innostuin laulamaan vastauksia terveyskeskuksessa melkein 100v ystäväni kanssa.
1) Vain käsi Herran tuulia vie. On johdossansa mertenkin aaltoin myrskyinen tie.
2) On retket pilvein ohjaava hän. Hän hoitaa tähdet kannella taivaan välkkyväin.
3) Ei ihmislastaan jättää hän voi. Maan eksyneille kotihin kutsu vieläkin soi." Hei muistakaa kerto, kun laulatte. Siinä istuimme ja ihmettelimme ja laulun sanat vakuuttivat, että ystävääni ei ole jätetty. Ei ole helppoa olla terveyskeskuksen sairaalassa, monen hengen huoneessa kipujen kanssa.

Huomenna tulevat Hollannista mökilleen tulleet meille syömään. Tein juuri mutakakun jälkkäriksi. On kyllä makea ja ihmeen notkolla. Pitää peittää mansikkasoseella. ;)
Rukoilkaa, että saan viisautta yhteyteemme.
Mies menee hammasputsaukseen ja päätimme yhdistää sen ja nämä vieraat. Nuoriso oli täällä käynyt siivoamassa ja maalaamassa ulkopuolia.
Isän käteen!
Iloa teille jokaiselle ja kuulumisiin! :D :D :D
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 02.06.2015 12:55

Mitä ihmeen mutakakkua Eva tarjoilee :roll: :roll: Minä luulin, että ne on lasten leikkikakkuja :lol:
olin unohtanit, että tänään ja koko viikonkin tässä maassa on kaikenlaisia harjoituksia, eri katastrofien ja soadankin varalta. Kyllä puolikuurokin kuuli hälytyksen, kun melkein vieressä pärähtivät kaiuttimet soimaan. Pitelin kuulevaa korvaani, ja rauhoittelin lähellä olevaa koiraa, kun se säikähti kamalasti. Olisi pitänyt juosta sirpalesuojaan, harjoituksen vuoksi, mutta enpä juossut mihinkään. Yksi mies tuli varmistamaan, tiesinkö, että se on vain harjoitus!!!!
Tksi naapurini oli Jerusalemissa Lance Lambertin muistotilaisuudessa, ja halusi katsoa sitä alkua uudestaaan Löydewttiin netistä, mutta ei oikein saatu kuuluvuutta. Alussa kuitenkin soitettiin Oi kiitos sä Luojani armollinen.....Eino Leinon runoa. Mietittiin, että kukahan sen on säveltänyt. Nyt Googeli tiesi, että Oskar Merikanto. No, taas jäätiin ihmettelemään, miten perisuomalainen laulun englantilaisen messiaanisen julistajan muistotilaisuudessa?????? Selviääköhän?????
Lupasin myöehhemmin kommnetoida sitä yhtä kirjaa, mutta ei ihan vielä, aion katsella sitä uudestaan.
Mutta pitää kertoa omaa tolaustani. Vanhuus, vaivaisuus ja huolimattomuus eivät saisi kuulu yhteen :oops: Eilen huomasin kadottaneeni, pudottaneeni magneettisen bussikorttini, jus ennen bussulle menoa. ensin tuli, että mites nyt. Piti odottaa seuraavaa bussia ja miettiä. Eli että ensin maksetaan rahalla, sitten mennään paikkaan, josta saa uuden kortin. Kaksi paikkaa. Ensin meniin väärään, kun alkupräinen korttini oli siitä toisesta paikasta, sinne sitten. Kolmekymmentä ihmistä oli siellä jonossa.
No, istutaan ja odotetaan. Paljon minua myöhemmin tullut uskonnollinen rouva, ei ihan nuori hänkän, kyseli, numeroani, ja miksi en ole siinä oven vieressä odottamassa....
Kun alkoi numeroni lähestyä, menin oven lähelle. Taas tämä rouva, joka ei kovin nuori ollut itsekään, sanoi järjestelijälle siinä sisäpuolella, että ottakaa nyt tämä vanha nainen, kun kepin kanssakin kulkee. Sanoin kyllä istuneeni, etten ole seissyt koko aikaa....
Pari numeroa ennen vuoroani, sitten kutsuivat minut sisään ja sanoin, ettei tarvitse välittää rahasta, mikä kortissa oli, kunhan saan uuden ja panin jo 10 sekelin rahan pöydälle, joka sakkona. Sain uuden kortin samalla vanhalla kuvallakin.
Mutta tunsin itseni kyllä todella vanhaksi, kometuntia siinä meni, sitten ajoin vain farmasiaan, ja muuta en enää jaksanutkaan. Ei kuulemma saisi sanoa, etä on vaivainen mato matkamies maan. mutta sellaiseksi tunsin itseni kyllä.
Mutta kitos Herralle kumminkin kaikesta opetuksesta, kopautus päähän, että vanhana pitää olla huolellisempi :mrgreen:
Ihanaa kun Mejulla ollut menoa ja touhua, sitä samaa eläkeiloa edeleen toivotetaan.
Potut ovat kiheumassa, ja porkkanat. pitää mennä laittamaan jotain kastiketta, joten kirjoittamisiin ja kuulumisin :)
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Kyökkipiika » 02.06.2015 17:15

Meillä oli tässä muutto pienempään asuntoon, kun kahdessa maassa asumme ja melkein pojan kanssa kahdestaan suuressa asunnossa olimme suurimman ajan. Nyt on hyvä asunto ja säästyy vuokrarahaa :D
Mutta ihan huoletta ei muutto mennyt. Vaihdoimme yhden perheen kanssa asuntoa, joten jo siinä oli oma puljaamisensa, mutta lisäksi sottapytty-ahne- perhe aiheutti hetken pahaa mieltä. Siivosin neljä päivää sormet sauhuten tätä asuntoa ja itse olin siivonnut jokaisen pienekin kolosen perheelle valmiiksi ja siivosin koko ajan muuton edetessä... ja rahoja myymistämme tavaroistamme tuolle perheelle saamme varmaan odottaa ja odottaa ja odottaa... No, käännän sivua n y t ja unohdan koko jutun. Voimia ei ollut kuitenkaan tänne asti niin kovin usein, siksi selitin. Ja vähän piti vielä päästä aiheesta nurisemaankin :mrgreen:

Minä valmistaudun sille ensi vuoden Pyhiinvaellukselleni. Kun jalat vielä vaivaavat (pyytäisin parantavaa rukousta puolestani, molemmat jalat vaivaisia, hermokin kireällä niiden kanssa kun kaikki liikunta koskee... on kyllä sellainen olo että paha kyllä tietää mistä narusta minua vedellä...) niin, olin sanomassa että kun jalat vielä vaivaavat ja olen melkoisen kyvytön harjoittelemaan pitkien matkojen kävelyä ja kunnon kohottamista, niin olen varustanut matkaa ihan konkreettisesti, eli ostanut tulevalle matkalle kaikenlaista, rinkasta kameraan.

Kiitän Jumalaa kaikesta hyvästä, kiitän teitä esirukouksistanne, olette myös minun rukouksissani.
PS. Oletko Meju yhteydessä Tarjan Raikkaan? Yritin kysellä kuulumisia pitkästä aikaa, mutten saanut vastausta. Toivottavasti hänellä on kaikki hyvin.
Ja laittaisin myös terveiseni Aralian miehelle, siunausta hänelle.
Kirje hebrealaisille 13:25
Avatar
Kyökkipiika
 
Viestit: 84
Liittynyt: 27.04.2014 00:53

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja meju » 02.06.2015 22:43

Valittu 1Pietari 2:9

"Olet valittu sattumoisin", avasin netissä sähköpostia niin siinä tuli teksti jossa oli että olen ehkä voittanut jotain jne sillä minut on valittu......Varmaan monet törmänneet samoihin hömpötyksiin joissa vaan kerätään tietoja s.posti osoitetta ja mitä lieneekään, usko en mihinkään voittamisiin enkä klikkaile niitä. Tämä lause muistutti siitä mihin uskon että kuuluun tähän porukkaan joka on valittu suku , kuninkaallinen papisto. Kuitenkin moni ei usko tähän tarjoukseen joka on evankeliumi ja käy niinkuin mainitsemani mainoksen jota ei halua edes katsoa. Jäin miettimään miten ihmiset voivat tässä ajassa tehdä oikean valinnan . Valittuja olemme vain Jeesuksessa Kristuksessa....

Tämmöiset tuumailut täältä itikoitten syömästä päänupista. Kävin iltalenkillä niin itikoita oli tosi paljon jotka niin äkäsiä että nyt muhkoiroita siellä sun täällä kirveleviä. Päivä hujahtanut nopsaan, aamu meni siivotessa lasten sotkuja. Eilen lapsoset haettiin kotiinsa ja meikä oli puhkipoikki väsynyt, huomaa että on sitä pienissä vahtimista sekä hoivaamista.

Evakin piipahtanut kesken hirkkakakkujen tekemisen vai oliko se mutaa :lol: Laitahan ohje meillekkin jos vaikka Tiinan kanssa innostuttaisiin leipomiseen, taidetaan olla samanlaisia innokkaita näissä leipomis jutuissa.
Tiinalla onntaas ollut seikkailua hävittäessään lippunsa, onneksi et hätäänny ja osaat ottaa huumorillakin näitä kömmähdyksiä.
Onko Annukka soittanut Tiinalle?

Kyökkipiian kirjoitukset ilahduttaa joita aina odottelenkin kovasti. Onpa siellä ollutkin touhuamista, kuinkahan kauan muuttoja vielä teillä onkaan. Toivotaan että vanhuuden saat viettää täässä kotimaassa. En ole ollut missään yhteydessä Tarjan mieheen sen jälkeen kun hän ilmoitti Tarjan siirtymisestä tästä ajasta ikuisuuteen, viestit tuli silloin Tarjan fb kautta. Muistetaan rukouksin tätä perhettä ♡ samoin Aralian perhekuntaa ja Hannan omaisia♡

Toivotan teille hyvää yötä Jeesus myötä. Huomiseen....
Avatar
meju
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1266
Liittynyt: 24.11.2013 10:19

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja rine » 03.06.2015 09:17

Kesäkuu on aluillaan vehreän vihreänä, meillä täällä sadepäivä 3 työpäivää ja sitten loma kolme viikkoa.
Tosin jos tartun toimeen on tässä kotosalla työmaata, kuten Evakin mökkityömaasta mainitsi.
Onneksi moni työ ei onnistu ilman mieheni apua, joten hiomista ihmisenä tiedossa ;)
Minulle tuli kesäflunssa, joka on verottanut muutenkin tätä niin pirteää olemustani.
Minullakin ollut ajatuksissani Aralian perhekunta, Herra tietää he tarvitsevat rukousta.
Kiitos laulun sanoista, sävel tuli muistista, niin vähän näitä soitetaan yleisillä kanavilla,
onneksi täällä niitä palautellaan mieliin, hyvä niin.
Kyökkipiialla ollut kasvattava kokemus muuttoasioissa, rukoilen puolestasi.
Minulla on jalkaongelma polvessa nivelrikko, nyt olen pyöräillyt työmatkat ja huomannut
sen tekevän hyvää jalalle. Pieni vaihde niin tulee rasitusta vähemmän.
Uskoisin sinulla olevan monipuolista harjoittelua ettet pelkästään kävele?
Jotkut jalkavaivat johtuvat selästä, on myös muistettava venyttely ja lepo :)
Tiina kuvaile niin elävästi vanhenevan ihmisen elämää, kuin olisin vieressä katsomassa.
Ihailen sinussa sisua ja huumoria joilla selviät ja opetat minua tietämättäsi,
että asioita voi tehdä kulloisena päivänä olevien voimavarojen mukaan.
Äitiäni seuratessa tunneskaalat vaihtelevat ja tiedän että pian olen samassa tilanteessa ja lasteni seurattavissa.
Kaikenkaikkiaan ihana on tämä tuumailuporukkamme, marjan kuulumisia ja lissunkin kaipaan,mitä riitulle kuuluu, siunausta teille kaikille.
Jäädään taivaan hoitoon Hän rakastaa meitä tallaisena, keskeneräisenä.
Pst!
Vaihdoin kesäkuulle päivän sanan, pidetään siitä yhdessä huoli kunnes Annukka saa yhteydet pelaamaan!

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=46954

Kuva
Mutakakusta tälläinen ohje:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta ... Mutakakku/
Avatar
rine
 
Viestit: 1689
Liittynyt: 24.11.2013 14:09

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 03.06.2015 10:10

Kiitos, Rine, reseptista. No ei tule Tiinalla leivotuksi. Sain loppuun ostamani kakun helluntaiksi, siina olikin tyota, kun ei vieraita kaynytkaan kovin monta, piti itse syoda :mrgreen:
Tiina on soittanut Annukalle. Vasta ensi viikolla ilmeisesti saavat nettiyhteydet kuntoon.
Mukava oli kuulla Kyokkipiiasta. En kadehdi muuttamista. Olen taalla katsellut yhta ystavaa, joka muuttanut paljon. Yksi kontti seisoo edelleen taloni alla, siis yksioni alla. Talo rakennettu sillai, etta vain minun allani raivattiin maata, mina siis, ja tehtiin mm sauna sinne, ja tilvavaa varastotilaa ulkoilmassa.
Tama vain selityksena, ettei mulla kokonaista taloa ole. ;)
Ja on totta, etta paha mieli ei helpolla lahde, jos on kokenut vaaryytta. Sellainen on luontomme. :cry:
Lupasin v'h'n asiaa kirjasta Ehtoolehdon pakolaiset.
Olihan se.
Pieni sivistyssanakirja sanoo, etta satiiri on kirjallinen tuote, jonka karki kohdistuu ihmisen heikkouksiin tai yhteiskunnallisiin puutteellisuuksiin.
Sita tuo kirja oli.
Paahenkilot 85 viiva 95 ikaisia palvelutalon asukkaita.
liioiteltuna puhuttiin soteuudistuksesta ja kotihoidosta, niiden puutteista. Kuinka monta minuuttia esim. sai menna hoidettavan pesemiseen, esim. juuriharjalla.
Olivat n'm' ihmiset persoonallisuuksia.
Muutama nuori, joista siina puhuttiin, kayttivat joka toisena sanana v alkuista sanaa.
Ja kiroilivat monet muutkin. Tassa maassa en onneksi ymmarra, jos kiroilevat, onkohan se niin jokpaivaista joka maassa???????
Tuossa palvelutalossa ei tainnut olla yhtaa uskovaa, tai kenenkaan suvussa. Eika kukaan kysellyt elaman tarkoitusta. Yhden loppurepliikki kaikkeen yleensa oli ruotsiksi kuolema, kuolema, kuolema. Ja mita kuolemaa odotellessa voi tehda. Eutanasia ja homoasia kylla myos tuli esille.
Itse ajattelee, miten suuri Jumalan lahja on uskoa haneen. Ja ettei kuolema ole kaiken loppu, koska Jumala haluaa jatkaa elamaa, rajan toisellakin puolella.
Turhaan tuo kirja maksoi melkein 30 euroa, mutta oli siina hauskojakin kohtia, hauskoja sanontoja, mietteita nykyajasta, tietotekniikasta ja vanhuudestakin. :lol:
Niin, ja rupesin juomaan enemman vetta tuon kirjan jalkeen, ja syomaankin paremmin, ettei kunto heikkenisi, jos elaa vain kahvilla. :roll:
Evalta odotamme tietojs, miten vierailu meni.
Ystavyydela kaikille
Hera kanssanne!
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja eva » 03.06.2015 22:57

Vierailu meni-- niin melko hyvin. Ei mitään syväluotaavaa. Israelista puhuimme vain kielitaidon kohdalla. Miehet puhuivat suljetuista tehtaista ja politiikasta. Mies menee suomen kurssille kolmeksi viikoksi Kesä siellä ja täällä päällimmäisenä. Viihtyivät monta tuntia ja olikin kaunis päivä. Ruoka ei kyllä ollut 100%, vähän kuivui. Mutta mutakakku (juuri tuolla Rinen tuomalla ohjeella) oli hyvä. Mansikkasose, kermavaahto ja marjat, niin nam. Toivottavasti eivät tulleet sokerihumalaan, kun oli vielä ennen jälkiruokakin, kuten Hollannissa heilläkin. Mies kuulemma pitää jälkiruoista. Rukoilimme vain ruokarukouksen ja se talon puolesta. ;)

Kerrankin minuun tuli pelihimo. Postissa tuli viisi arpaa ja revimme ne heti auki ja kas sain punkkipihdit. :P Toivottavasti himoni rajoittuu tähän, kun en ole koskaan vielä lotonnut.
:P Ihanan kiitosviestin sain, kun vein postilaatikkoon stipendit entisille pyhäkoululaisilleni. Parhaani mukaan keksin kannustusta ja kiitosta ( kyllä kaikki lapset sitä tarvitsevat) ja panin pienen summan rahaa. ( eihän se muuten olisi stipendi) Koko perhe tulee pitämään mökkipäivää, kunhan lämpenee.

Kukkia pitää ostaa joka kauppareissulla. Onhan ne niin ihania.

Huomenna taas mökkimaisemiin. Siellä yhteydet pelaa ja olette mielessä.
Toivotaan että tuuli vain "hiljaa henkäilee."
Avatar
eva
 
Viestit: 523
Liittynyt: 24.11.2013 18:10

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja pappa » 03.06.2015 23:10

“Ellei joku satu tietämään, mitä eläkkeelle pääseminen tarkoittaa,
niin kerrottakoon asia: Kun ihminen elää tarpeeksi vanhaksi,
hän saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa.”
– Tove Jansson –

Lainaus edellä jostain ylläpitäjän eläkkeelle jäännin ajoilta. Tuohon vois lähes yhtyä mutta jotain rajoitteita mää huomaan matkassa olevan. Ei se eläminen vaan niin heleppoo oo.
Onnea hiljattain eläkkeelle jääneelle päältäkatsojalle. Kakkukahvithan te ootte kuiteskin juoneet jo ajat sitte.
Avatar
pappa
 
Viestit: 352
Liittynyt: 05.03.2015 23:55

Re: Kesäkuu

ViestiKirjoittaja Tiina » 04.06.2015 22:44

Taas ollaan viikonlopussa eli huomenna jo taas sapatinaatto.
Mutta tänään oltiin synttäreillä. Ja ihan luvan perään saan kertoa, että olivat ystävämme Ilanan 90 vuotispäivät. Ei ollut niitä aikonut juuri pitää, mutta kun yksi ystävä lupasi tehdä suuren kakun, antoikin kutsun kuulua, että kotiin saa tulla. Joku täällä foorumissakin hänet tuntee.
Ja lisäksi hän oli sitten tehnyt vihanneskeittoa, rastanut juurekset, käsipelillä siis, plus näkkäriä voin ja juuston kera. Kelpasi siinä odotrela kahvia ja kkua.
Meitä olikin siellä hänen tilavassa olohuoneessaan koolla parikymmentä suomalaista. Aika nmahtavaa.
Ja todettiin, että Ilanan väkevyytenä ja voimana on todella ollut ilo Herrassa ja rakkaudessa hänen kansaansa. Jumala on antanut uudet voimat. Kiitimme häntä myös hänen ystävyydestään.
Joku oli tullut jopa Beit Seanista asti, ensinm Tel Aviviin ja sieltä ystävien kanssa Jerusalemiin. Loput sitten olivatkin täältä lähempää.
Näin Herra meitä itsekutakin johdattelee, olimmepa sitten Suomessa tai muualla. Ja monenlaisia elämänkohtaloita meillä on. Jospa oppisimme olemaan iloisia ja jopa tyytyväisiä osaamme.
Opettelua ikä kaikki.
Puoli päivää meni synttäreillä reissuineen, sitten onkin pitänyt levätä, olemattomilla laakereilla kylläkin.
Ja jospa ilo Herrassa saisi olla meidänkin väkevytemme, voimamme ja toivommekin.
Lauloimme syntymäpäiväsankarille, alkuporukka, kukin epävireisellä äänellä, laulun Paljon on aihetta lapsilla kiittää, Jumalan lahjoja kaikille riittää....
Isomman porukan kanssa lauloimme Kiitos sulle Jumalani....jota ei löydetty uudesta ns.Viisikielisestä laulukirjasta, vaikka luulen että pakko sen on siellä pakko olla.
Löytyy ehkä joskus.
Mutta kiitetään sitä ennenkin!
Avatar
Tiina
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 17.12.2013 13:26

Seuraava

Paluu Tuumailuja

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron